Baloner kojeg svi žele nositi ovog proljeća

Baloner kojeg svi žele nositi
ovog proljeća

Sézane baloner proljeće 2021.

Početak nove sezone u modnom svijetu uvijek izazove nalet euforije i shopping groznice. Novi modeli i trendovi na police najpopularnijih modnih trgovina i online shopova donijeli su nove modele i trendove koji su na potaknuli na planiranje garderobe za nadolazeću sezonu i početak potrage za onih nekoliko najboljih modela koji će osvježiti naše prošlogodišnje favorite i začiniti naš proljetni look. Svaki od novih modela i trendova pronaći će svoje mjesto u nekom ormaru, no rijetki su oni koje će poželjeti baš svi. Jedan od modnih brendova u čijim se kolekcijama svake sezone nalazi nekoliko bestsellera je francuski brend Sézane.

Spoj klasičnih krojeva i šarmantnog izgleda osvojio je ljubiteljice prepoznatljive francuske estetike diljem svijeta. Uz Sézane novitete koje uvijek s nestrpljenjem iščekujemo, popularni francuski brend ima i stalnu liniju prikladnog naziva French Heroes u kojoj okuplja ključne modele iz garderobe svake Francuskinje. Uz traperice, kožnu jaknu, kardigan i loaferice, u liniji French Heroes istaknuo se klasični baloner s modernim pomakom koji će i ovog proljeća poželjeti u svojem ormaru!

Sézane baloner proljeće 2021.

Najpopularniji baloner na svijetu

Baloner Scott s potpisom brenda Sézane donosi sve što možemo poželjeti u tom proljetnom modnom klasiku. Klasičan kroj, jednostavne linije i decentni detalji ističu njegov svevremenski i svestrani karakter zbog kojeg će se istaknuti kao savršeni dodatak svakom proljetnom outfitu i jedina proljetna jakna koju trebamo u svojoj garderobi. Naizgled sasvim klasičan, posljednji Sézane bestseller krije moderni pomak u ležernijem kroju, remenima na krajevima rukava, cool detalju s gumbima na prorezu na stražnjoj strani te naglašenim reverima.

Ovaj savršeni proljetni baloner još prije dvije godine osvojio je sve obožavatelje brenda i izazvao pravu malu euforiju. Nakon što se prošle godine rasprodao u trenu i skupio više od 10 000 ljudi na wait-listi, Sézane ga je odlučio zadržati u svojoj stalnoj ponudi i ovog proljeća.

Osim u klasičnoj bež boji, omiljeni Sézane baloner ovog se proljeća vraća i u divnoj nijansi zelene te tamnoplavoj boji.

Sva tri modela trenutno su još uvijek dostupna ovdje po cijeni od 230€.

Sézane baloner proljeće 2021.
Sézane baloner proljeće 2021.

Foto: Sézane 

Učitati još
Zatvori