Šeširi su modni klasik koji će začiniti svaku zimsku kombinaciju

Šeširi su modni klasik koji će
začiniti svaku zimsku kombinaciju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MASHA KOCHNOVA (@quizas_mari) on

Šeširi su od davnina bili modni dodatak bez kojeg žene nisu izlazile na gradske ulice. Do danas se nose na  engleskom dvoru kao obilježje višeg staleža u posebnim prilikama i obavezan su dio dress codea. Pripreme za zimu i sve što ona sa sobom nosi već su u punom jeku, a svi će se složiti da tople kombinacije bez modnih dodataka izgledaju pomalo prazno i nepotpuno. Kako bi vaša frizura na putu od kuće do posla ostala sačuvana od jutarnje magle i vlage šeširi će odraditi dio posla i skratiti vam vrijeme popravljanja u uredu. Dozu dramatike donose sofisticirani ovosezonski modeli. Obodi raznih dimenzija čuvaju nas od vremenskih prilika i omogućuju da se zaštitimo od pogleda. Kako ćemo ove godine nositi šešire kao krunu cijelog looka uz nekoliko modela iz high street kolekcija pogledajte u nastavku.

Šeširi kao kruna cijele kombinacije

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ????? (@sindiarifi) on

Modne znalke vole zimu i hladne mjeseci s razlogom. Osim toplih slojeva koji se u nijansama slažu u savršene nabore jedan na drugi, bezbroj je mogućnosti za stiliziranje kombinacija uz modne dodatke iz ponude. Rukavice, šalovi, kape raznih oblika i šarmantni šeširi zaokružuju look i bez puno truda podižu čak i najobičniju kombinaciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by p e l a g e a (@pollunaa) on

U high street dućanima stigli su prvi modeli koje ćemo nositi sve do proljeća. Kako i priliči jesenskoj paleti boja, modeli šešira dolaze s obodima raznih dimenzija s decentnim detaljima i u prigodnim nijansama od sive, bordo, maslinaste do bež. Na dnevne kombinacije šeširi uz velike naočale tamnih okvira casual kombinaciji daju dodir klasike, a odlično se nose na raspuštenu kosu ili nisku punđu koja će ostati netaknuta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viktoriya Novitskaya (@novitskaiaa) on

High street modeli za zimu 2018.

Parfois

Parfois

Parfois

Parfois

ZARA

ZARA

Topshop

Topshop

Topshop

Foto: Instagram, Parfois, ZARA, Topshop

 

 

Učitati još
Zatvori