20 hit komada iz nove Self-Portrait kolekcije

20 hit komada iz nove
Self-Portrait kolekcije

Trendsetericama već dulje vrijeme drag, modni brend Self-Portrait i ove godine zadržava svoju poziciju miljenika modne publike. Nova kolekcija za proljetne dane uvodi nas u novo poglavlje Self-Portrait priče i upoznaje s komadima koji će nesumnjivo obilježiti topliju sezonu.

Kreacije ovog brenda s vremenom su postale vrlo rado i vrlo često viđene na raznim svečanim prigodama poput vjenčanja i rođendana, pa vjerujemo kako će mnoge žene i ovog proljeća u Self-Portrait kolekciji tražiti haljine u kojima će zablistati u posebnim prilikama. Brend po tom pitanju ne razočarava, već oduševljava i donosi nekoliko istinskih hit komada za kojima će se okretati glave.

Objavu dijeli Aimee Song (@songofstyle)

Self-Portrait komadi za proljeće

Kolekcija je ponovno bazirana na konceptu koktel haljine, no dizajner Han Chong cijelu priču dodatno razigrava asimetričnim topovima s dramatičnim volanima koji će podići običan jeans na jedan sasvim novi nivo, a uz čipkaste haljine koje su postale zaštitni znak Self-Portraita, sada su tu i one po mjeri minimalistica i istinskih romantičarki – bijele, crne, kraljevski plave, s tankim naramenicama i plisiranim detaljima… 20 komada iz proljetne Self-Portrait kolekcije, koja se može pronaći i u zagrebačkom Clan storeu, donosimo u nastavku.

SP3

SP2

 

SP9

SP8

SP12

SP13

SP14

SP16

SP15

SP6

SP4

SP10

SP5

sp11

SP7

SP17

SP20

SP18

1038504_ou_xl

SP

Foto: Net-a-Porter

Učitati još
Zatvori