Mango ima savršeni baloner koji se u trenu pretvara u efektan prsluk

Mango ima savršeni baloner koji se u
trenu pretvara u efektan prsluk

Proljetna sezona samo što nije stigla, a kao prvi vjesnici nove sezone stigle su proljetne kolekcije s potpisom poznatih modnih kuća, dizajnera i brendova. Unutar kolekcija, omiljeni modni brendovi vraćaju nas proljetnim klasicima u kojima ćemo pronaći onaj savršeni početak proljetnog ormara i svakog outfita, ali donose i nekoliko noviteta koji će biti baš ono što tražimo kako bismo osvježili ili transformirali svoj look.

Španjolski high street brend Mango i ovog se proljeća istaknuo odličnom kolekcijom koja donosi savršeni spoj novog, osvježenog izdanja omiljenih klasika i najpoželjnijih trendova. Jednostavne siluete ukrasili su upečatljivi detalji, dok su se moderni krojevi spojili s neutralnom paletom bojama kako bi svaki proljetni model u naše ormare unio i dozu elegancije i pregršt mogućih kombinacija.

One najbolje od Mango noviteta uvijek nam otkrivaju kombinacije Mango Girls, ambasadorica high street brenda i žene čiji stil obožavamo. Posljednji look iza hashtaga Mango Girls koji nam je zapeo za oko onaj je Sofie de Moser Leitão. Keramičarka s adresom z Parizu je za početak proljetne sezone odabrala jedan od najboljih modela iz Mango proljetne kolekcije – savršeni baloner koji krije jedan odličan modni twist.

Savršeni Mango baloner za proljeće 2022.

Baloner je odjevni komad bez kojeg ne možemo zamisliti proljetnu garderobu, a savršeni model ove sezone ne moramo tražiti dalje od high streeta. U svojoj proljetnoj kolekciji, Mango je prestavio nekoliko odličnih balonera među kojima se kao najefektniji istaknuo model koji je odabrala Mango djevojka Sofie de Moser Leitão.

U neutralnoj khaki boji i s efektnim detaljima poput remena na krajevima rukava i gumbima na leđima, jednostavan, ali i moćan, Mango baloner izgleda jednako dobro poput high end modela. Najbolje od svega, ovaj savršeni proljetni baloner u trenu se pretvara u efektni prsluk koji će odlično izgledati prebačen preko drugih proljetnih jakna. Kada temperature dovoljno porastu, prsluk u baloner stilu nosit ćemo i u kombinaciji s proljetnom haljinom ili trapericama i proljetnim topom.

Ovaj baloner ekskluzivno je dostupan online na mango.com.

Foto: Instagram, Mango

Učitati još
Zatvori