Jednostavna formula za uvijek savršeni styling u kojem ćete se osjećati dobro – čak i u kućnom izdanju

Jednostavna formula za uvijek savršeni styling u kojem ćete se osjećati dobro – čak i u kućnom izdanju

Odabir savršene kombinacije je pravi mali izazov s kojim se susrećemo svakodnevno. U potrazi za kombinacijom u kojoj ćemo istovremeno izgledati dobro i osjećati se ugodno, spremni smo isprobati baš sve. Iako dane provodimo kod kuće, još uvijek želimo izgledati i osjećati se dobro u odjevnim komadima koje nosimo, a jutarnje spremanje je još uvijek važan dio našeg dana. Novi modni trendovi uvijek su uzbudljivi dodatak garderobi i svakodnevnom looku, no upravo su oni jednostavni i svestrani modni klasici i basic komadi modeli kojima se uvijek iznova vraćamo. Čak i kada govorimo o jednostavnim kućnim kombinacijama.

Kako i najležernije i ‘najobičnije’ odjevne komade pretvoriti u savršenu svakodnevnu kombinaciju u kojoj ćete se osjećati dobro gdje god se nalazili?

Savršena kombinacija za svaki dan

Bez obzira na promjenu sezona i nove trendove koje donosi, jedan detalj uvijek ostaje isti – neutralna paleta koja započinje s crnom i bijelom bojom. Vječno privlačna kombinacija crne i bijele izbor je koji stvara svestranu garderobu u kojoj se svi komadi međusobno slažu i koja nudi bezbroj različitih kombinacija. Iako se odlično izgledaju i u spoju s trendi modelima, ti klasični modeli s modernim pomakom i u neutralnim nebojama najbolje izgledaju spojeni zajedno. Rezultat su jednostavne kombinacije na koje uvijek možete računati, bez obzira na situaciju.

Savršena kombinacija za naredne tjedne dolazi u spoju bijele tunike ili oversized košulje i crnih tajica, bijelog T-shirta i crnih sportskih hlača ili najudobnijih traperica u crnoj boji, ležerne haljine s crno-bijelim uzorkom ili bijele haljine s crnim kardiganom prebačenim preko nje i još pregršt sličnih, ali opet drugačijih lookova. Ako želite dodatno začiniti svoj svakodnevni look, dodajte mu maramu ili nekoliko komada zlatnog nakita.

Ako vam, baš kao i nama, trenutno nedostaje modne inspiracije, u nastavku donosimo nekoliko odličnih outfit ideja koje ćete i sami birati za dane kod kuće, ali koje ćete rado nositi i nakon završetka izolacije jer donose savršeni odgovor na gotovo svaku priliku.

Učitati još
Zatvori