Rihanna je predstavila kolekciju donjeg rublja i dostavlja u Hrvatsku

Rihanna je predstavila kolekciju donjeg
rublja i dostavlja u Hrvatsku

Nakon što je osvojila beauty scenu sa svojom make up linijom Fenty Beauty, Rihanna se bacile u nove poduzetničke vode. Ovog puta, pažnju je posvetila donjem rublju i svom brzo rastućem poslovnom carstvu dodala i modni brend Savage x Fenty. On je specijaliziran za donje rublje, ali ne bilo kakvo, već ono koje će savršeno pristajati ženama svih veličina, oblika tijela ili boja kože. Tim potezom, pjevačica je privukla već mnogo pozornosti medija unatrag nekoliko tjedana i svi su jedva dočekali vidjeti što će ponuditi kupcima kada službeno lansira web shop, a to je danas.

Prije samog lansiranja, vidjeli smo mnogo teasera na društvenim mrežama, pa i neke kampanjske fotke, za koje je Rihanna angažirala vrlo raznoliki postav modela. Sama kolekcija sastoji se od čak 90 komada donjeg rublja, odjeće za spavanje i asesoara, te je podijeljena u četiri kategorije: On The Reg, koja uključuje svakodnevne esencijalne komade kao pamučne grudnjake i gaćice, U Cute, koja uključuje čipkaste komade predstavljene na Instagramu, Dams koji uključuje zavodljive bodije, haltere i druge komade, te Black Widow koja uključuje nešto provokativnije i seksipilnije komade.

Kolekcija je doista s prvim satima današnjeg dana ugledala svjetlo pa sve komade možete već pronaći ovdje. I ono još bolje, možete ih i kupovati, jer brend Savage x Fenty dostavlja u Hrvatsku. Mi smo tako jedna od 210 zemalja u koje dostavljaju, a dok će se grudnjaci moći nabaviti u veličinama između 32A do 44DD, svi ostali komadi kretat će se između veličina XS i 3XL.

Foto: Savage x Fenty, Instagram

Učitati još
Zatvori