Najpoželjniji satovi koje ćemo nositi ove jeseni

Najpoželjniji satovi koje ćemo
nositi ove jeseni

Pred nama su ugodni jesenski dani koje su mnogi s nestrpljenjem iščekivali jer je upravo hladna sezona omiljeno modno razdoblje brojnih fashionistica. Jesen omogućuje kombiniranje omiljenih ljetnih i zimskih odjevnih komada, kao i slojevito odijevanje u kojem lako dođe do izražaja stilski potpis svake osobe. A da bi on bio upotpunjen, uvijek je dobar odabir outfitu dodati modne dodatke, a ove sezone naglasak je stavljen na svevremenske komade koji će se lako uklopiti u svaku odjevnu kombinaciju. Riječ je, naravno, o satovima koji su must have komad u svakoj kolekciji modnih dodataka.

@ted_baker

Elegantni satovi za svaku kombinaciju

Ove jeseni u centar pozornosti dolaze satovi koji odišu elegancijom i jednostavnošću, a istovremeno će u trenutku osvježiti svaku odjevnu kombinaciju zahvaljujući dizajnu koji predstavlja maleni odmak od klasike. Bez obzira na to preferirate li više satove s kožnim ili metalnim remenjem, u kolekcijama za ovu sezonu, svatko će pronaći idealan model za svoj stil jer su modni brendovi ponudili pravu raskoš modnih dodataka. Veliki je plus što se svaki od ovih satova može nositi od jutra do mraka jer jednako dobro izgledaju u ležernim kombinacijama namijenjenima za svakodnevne obveze, kao i kad su dio formalnih outfita u situacijama koje zahtijevaju svečani dress code.

Bez obzira na to koji stil preferirali, u nastavku donosimo najljepše satove koji će svakoj odjevnoj kombinaciji biti odlična točka na “i”.

Ted Baker Inezz
Pierre Lannier Symphony
Timex Metropolitan
Ted Baker Hetttie
Tayroc Reva
Torii Hikari
Ted Baker Lenara
Ted Baker Hetttie
satovi
DKNY Modernist
satovi
Fossil Prismatic Galaxy
satovi
Timex Peyton
satovi
Casio Casio Collection
satovi
Just Cavalli CFC
satovi
Guess G Twist
satovi
Guess Tri Glitz
satovi
Pierre Lannier Symphony
satovi
Rosefield Premium Gloss

Foto: Instagram (@ted_baker), Watch Centar

Učitati još
Zatvori