Sandale s remenčićima hit su ovoga ljeta

Sandale s remenčićima hit su ovoga ljeta

Već ste vjerojatno primjetili kako će ljetnom sezonom 2022. vladati sandale s remenima! Ako zavirite u kolekcije high street brendova, brzo ćete shvatiti da što su glomaznije i što imaju više remena – to bolje. Ovo je svakako model u kojem će žene koje vole trendove, ali i udobnost, provoditi ljeto. Još jedan od razloga je i taj da će odlično pristajati uz sve stilove haljina, kao i traper šorceve, a sve više volimo komade na koje se možemo osloniti svaki dan.

Ovo je upravo jedan od takvih komada jer lako zamišljamo kako na plus trideset samo biramo omiljenu haljinu i zatim ju kombiniramo s ovim glomaznim modelima. U high street ponudi, kao i onoj s potpisom dizajnera mogu se naći u verziji s platformom, visokom ili niskom potpeticom, no najviše svakako ima ravnih modela.

Dominiraju crna i smeđa boja, kao i bijela koja je uvijek zanimljiva i dobar iskorak ukoliko želite svojim odjevnim kombinacijama podariti ‘svjež’ look, ali poanta je svakako u zanosnim remenima koji u što su većem broju izgledat će efektnije na nozi. Osim toga, možete ih kupiti, pa i nositi već sada. Neke od influencerica ove modele već su odjenule na sokne, naravno taj izbor je za nešto hrabrije i koji vole eksperimentirati. Ostali mogu svoj omiljeni model kupiti sada, a nositi čim se ukaže pravo ljetno sunce.

Arket
Arket
Zara
Zara
Zara
Zara
Massimo Dutti
Mango
Mango
Ganni
Alohas
Alohas
Alohas
& Other Stories
& Other Stories
Učitati još
Zatvori