Najnoviji modeli brenda koji uvijek ima savršene ljetne sandale

Najnoviji modeli brenda koji uvijek ima
savršene ljetne sandale

Iza omiljenih ljetnih sandala popularnih it djevojaka čiji stil volimo nalazi se brend Ancient Greek Sandals. Osim brojnih obožavateljica među kojima se nalaze modne influencerice Charlotte Groeneveld i Lucy Williams kao i poznata hollywoodska imena poput Beyonce, Rihanne, Jessice Albe i Emme Watson, iza popularnog grčkog brenda cipela nalazi se i bogata tradicija tradicionalne izrade najkvalitetnije obuće. Priča o brendu Ancient Greek Sandals započela je još u četrdesetim godinama prošlog stoljeća kada su ga na grčkom otoku Naxosu pokrenula trojica braće. U 2012. godini brend okreće novu stranicu, zadržavajući ono najbolje iz bogate tradicije iza njega – na mjesto kreativne direktorice brenda dolazi Christina Martini koja njegovu prepoznatljivu kvalitetu izrade spaja s modernom estetikom.

Brend Ancient Greek Sandals danas je postao sinonim za savršenu ljetnu obuću. Prepoznatljivi spoj tradicije i jednostavnosti modernog minimalizma i ove je sezone stvorio odlične modele koji će biti savršeni izbor za baš svaku ljetnu kombinaciju, dovoljno udobni da u njima provedemo cijeli dan. Uz već poznate favorite brenda koji donose moderno izdanje tradicionalne grčke ljetne obuće, kolekcija za ljeto 2018. donijela je i nekoliko novih modela.

ANCIENT GREEK SANDALE ZA LJETO 2018.

Nova Ancient Greek Sandals kolekcija cipela jedna je od najiščekivanijih ove ljetne sezone u kojoj će baš svatko pronaći onaj savršeni model sandala za svoju ljetnu garderobu i svakodnevne kombinacije. Svaki od modela još uvijek nosi onu prepoznatljivu kvalitetu izrade koja je proslavila ovaj grčki brend, a elementi grčke tradicije zadržani su i u imenima modela koji dolaze iz svijeta grčke mitologije. Od Venere, Alethee i Chrysso do Ikra i Demetera, imena grčkih božanstava i nimfa savršeno su zaokružili priču iza Ancient Greek brenda.

Objavu dijeli L I S A (@cityrunmum)

Daleko od ležernih sandala koje ćemo nositi samo na plažu, Ancient Greek Sandals modeli ističu se elegancijom isprepletenom kroz jednostavne linije i decentne detalje koji krase neke od modela. Gotovo svaki od novih modela dolazi u, za ovaj grčki brend, prepoznatljivoj boji devine dlake, dok veliku većinu novih ljetnih sandala možete pronaći u nekoliko različitih kombinacija boja. Trendi modele osim decentnih detalja poput zakovica, mašna i tratinčica ukrasile su i različite tkanine ukrašene onim istovremeno vrlo trendi, ali i vrlo klasični uzorcima – prugicama i gingham uzorkom. Osim raznolikosti u materijalu i kolorističkom odabiru, kolekcija donosi i raznolikost modela. Unutar ponude možete pronaći sve od jednostavnih natikača, rimljanki i sandala na vezanje do minimalističkih modela stvorenih od nekoliko nizova tankog remenja.

Cijelu kolekciju za ljeto brenda Ancient Greek Sandals možete pronaći na službenoj stranici brenda, neke od modela možete pronaći i u Karla Storeu, a naše favorite istaknuli smo u nastavku.

Thais Bow

Taygete

Taygete Eros

Tygete Bow

Thira

Vasso

Victoria

Sylvie

Paola

Sheila

Satira

Semele

Sofia

Stephanie

Niki

Mirsini

Malpomeni

Lydia

Lito

Kea

Katia

Ios

Grace Kelly

Estia

Desmos

Clio Bow

Caroline

Eleftheria

Anna

Anesi

Anafi

Ambrosia

Alysis

Alkmini

Aglaia

Foto: Instagram, Ancient Greek Sandals

Učitati još
Zatvori