Predmet žudnje ove jeseni: Traperice koje ‘peglaju’ trbuh i podižu stražnjicu
Predmet žudnje ove jeseni: Traperice koje ‘peglaju’ trbuh i podižu stražnjicu

Predmet žudnje ove jeseni: Traperice koje ‘peglaju’ trbuh i podižu stražnjicu

Kada govorimo o modnim trendovima, možemo zaključiti kako nas ova jesen čeka s raznim novitetima. Pa u tom smislu nosimo boje, uzorke, kožne komade i traper. Osobito bismo izdvojili traper, kao trend, ali i basic komad koji sigurno svi imaju u ormaru. Kako biste izgradili vlastiti stil i kombinacije koje je jednostavno slagati, potrebno je uložiti u kvalitetne ključne komade, a komad bez kojeg ne možemo zamisliti dobru jesensku kombinaciju, su traperice.

Posebne traperice koje čine razliku

Traperice su must have komad svake garderobe. Baza su dobrog outfita i odjevni predmet za kojim posežemo bilo da je riječ o večernjim ili casual kombinacijama. Traperice su basic komad koji se nosi godinama i upravo zbog toga je potrebno uložiti u kvalitetan komad koji ćemo nositi dulje od jedne sezone. Kada govorimo o trapericama, imamo jako visoke kriterije. Želimo da su ugodne, stylish i da nam prekriju nedostatke. Često smo nezadovoljni vlastitom figurom u skinny trapericama i zbog toga nam je teško pronaći odgovarajući model. Vašim mukama je došao kraj, jer Salsa Push In traperice su naprosto savršene.

Riječ je o trapericama koje uvlače trbuh, a istovremeno podižu stražnjicu. Zbog suvremene tehnologije i kvalitete materijala, Salsa Push In traperice ističu figuru na ključnim mjestima, a prekrivaju nedostatke. Osim toga, riječ je o modelu višeg struka s unutarnjim ugrađenim 360° panelom koji djeluje poput korzeta koji maskira nedostatke. Onaj osjećaj kada probate traperice, pogledate se u ogledalo i znate da je to model za vas. Možete ih nositi i kombinirati za sve, a dostupne su u raznim traper nijansama. Jedva čekamo odabrati skinny Salsa model kako bismo ga kombinirali ove jeseni.

Ove jeseni složite stylish kombinacije uz IT model traperica

Predlažemo ga nositi na oversized bijele košulje i blejzere. Ako pak želite zablistati u večernjem izlasku, ove trapericu su idealan odabir. Vašu figuru će učiniti savršenom i podići samopouzdanje. Za večernju varijantu predlažemo ih kombinirati na čizme na petu i crop top. Što god odabrali, nećete pogriješiti jer je riječ o vrhunskim trapericama u koje se isplati uložiti. Savršene modele Salsa traperica, možete pronaći u trgovinama Europa 92 i njihovom webshopu.

Učitati još
Zatvori