Salonke s kopčom modni su klasik koji ćemo nositi cijele zime

Salonke s kopčom modni su klasik koji
ćemo nositi cijele zime

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jacey Duprie (@jaceyduprie) on

Kultni par cipela koji obožavaju ljubiteljice klasike i dobrog stila definitivno su ikonične plave Manolice. Dizajner Manolo Blahnik svjetsku slavu dobio je zahvaljujući Carrie Bradshaw u filmu Seks i grad. Salonke s kopčom i kristalima nikada ne izlaze iz mode, a nose se tijekom cijele godine. Dobro je poznato da je za jedne salonke s potpisom potrebno odvojiti pozamašnu svotu novaca. Stoga su dizajneri diljem svijeta odlučili napraviti vjerodostojne inačice koje poznate trendseterice jednako obožavaju i komponiraju u svoje modne kombinacije. U nastavku pogledajte kako ih nose, te koje salonke su se istaknule kao predmet žudnje koji želimo u garderobi.

Salonke koje osvajaju na prvi pogled

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A Y L I N (@aylin_koenig) on

Pokraj Manolo Blahnik modela, dizajnerica Anabelle Tsitsin i Roger Vivier lansirali su salonke sa šarmantnim kopčama koji naglašavaju samo najbolje od ženske noge. Kopče s kristalima daju onaj završni ‘bling’ koji će zaokružiti svaku kombinaciju. Dolaze u veselim bojama od žute, roza, smaragdne i plave pa se kristali na njima dodatno ističu. S obzirom na to da dolaze u modelima s različitom visinom potpetice, rado ćemo ih nositi na dnevne jesenske lookove te unijeti dozu glamura u jesensko sivilo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura Wills (@thefashionbugblog) on

Slingback salonke svoje su mjesto na modnu scenu pronašle već prošle godine. Iako je dio cipele otvoren trendseterice to ne sprečava da ih nose i u hladnijim danima. Uz zanimljive čarape u trenu podižu cijelu kombinaciju bez puno truda. Pripremanje za nadolazeću blagdansku sezonu uključuje i potragu za party komadima u kojima ćemo stvarati lijepe uspomene. Neizostavne šljokice, ljuskice i sve što svjetluca naći će se na repertoaru prazničkih outfita, a salonke s kopčom nameću se kao završni detalj uz kojeg kombinacija dobiva svoj smisao. Marilyn Monroe davno je izjavila:  Dajte ženi prave cipele i ona će osvojiti svijet. Nas su osvojile salonke s kopčom koje želimo dodati u kolekciju cipela u ormaru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ABYANABELLE (@byanabelle) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giorgia Gabriele (@jogiorgiajo) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriele Hackworthy (@gabrielehackworthy) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori