Polica s cipelama ne bi bila potpuna bez klasičnih salonki – ovo su najbolji novi modeli

Polica s cipelama ne bi bila potpuna bez klasičnih salonki – ovo su najbolji novi modeli

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)

Iako je ispred nas još nekoliko ljetnih tjedana, naši ormari spremni su za dozu osvježenja koje donose trendovi i komadi za nadolazeću jesensku sezonu. Ispred nas je još jedna raskošna modna jesen koju su već najavile prve jesenske kolekcije – od povratka omiljenih klasika u novom ruhu do uzbudljivih trendova koji će začiniti naš svakodnevni stil. I dok ćemo u odjevnim komadima još jednom pronaći početak i osnovu svake jesenske kombinacije, modni dodaci bit će onaj poseban začin i točka na i svakom looku. Elegantne salonke klasik su kojem se uvijek vraćamo na početku jeseni kao savršenom izboru za poslovne, formalne i večernje kombinacije.

SALONKE ZA NOVU JESENSKU SEZONU

Prve jesenske kolekcije u neodoljivom spoju novih trendova i klasika donijele su sve što možemo poželjeti u vlastitoj jesenskoj garderobi. Polica s ključnim modelima cipela za jesensku sezonu ne bi bila ista bez jednog para salonki (ili nekoliko njih), a njihov kultni status i vječni elegantni karakter koji nose opravdale su i prve jesenske kolekcije. Od high enda do high streeta, svaka kolekcija za novu sezonu ima posebno mjesto rezervirano upravo za salonke.

Sezane

Nova sezona je unutar kolekcija modnih kuća i high street brendova obrisala sva nepisana pravila. Iako su se kao najpoželjnije i najpopularnije još uvijek istaknule klasične salonke od mat ili brušene kože obojane crnom ili nježnijim, ali jednako elegantnim i klasičnim nude tonovima, brojni brendovi donijeli su i modernu interpretaciju starog klasika.

Eleganciju jednostavnih modela salonki transformirali su omiljeni raskošni materijali iz jesenske garderobe poput baršuna i satena, dok su dragulji i voluminozne mašne i najjednostavniju siluetu pretvorili su u statement model u kojem nećete prošetati nezamijećeno. Još jedan jesenski trend koji je svoje mjesto našao na polici s cipelama, među elegantnim salonkama, su leopard i zmijski uzorci koji omiljenim modelima salonki donose istovremeno dašak retro glamura i sifisticirani moderni look.

Mango

Na traperice ili romantičnu jesensku haljinu, poslovno odijelo ili elegantnu midi suknju, u nastavku donosimo izbor novih modela salonki za vašu jesensku garderobu.

Saint Laurent – Zoe

Christian Louboutin – Mascara 70

Jimmy Choo – Tegan 100

Mango

Massimo Dutti

ATP Atelier – Nava

Roger Vivier – Flower Strass

& Other Stories

Mango

Sezane

Sezane

& Other Stories

Roger Vivier – Flower Strass

Roger Vivier – Belle Vivier Trompette

Jennifer Chamandi – Lorenzo

Massimo Dutti

& Other Stories

Jennifer Chamandi – Lorenzo

Uterque

Uterque

Valentino – The Rock Stud

Massimo Dutti

Mango

Uterque

ATP Atelier – Nava

Roger Vivier – Belle Vivier Trompette

Gianvitto Rossi – 105

Foto: Instagram, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Need Supply Co., Sezane, Uterque, & Other Stories

Učitati još
Zatvori