10 najpoželjnijih komada salonki za blagdansku sezonu

10 najpoželjnijih komada salonki
za blagdansku sezonu

Zakoračili smo u najljepše doba godine. Blagdansko raspoloženje već se osjeća na svakom uglu, a ništa drugačije nije niti u modnom svijetu. Poznate trendseterice svoje su blagdanske kombinacije već počele nositi, a pažnju nam je privukao jedan detalj- salonke. U njima čini se, nema zime jer nose se na mini suknje, raskošne haljine i visoke hlače.

No, salonke su uvijek rado viđene i u ležernim kombinacijama, jer u trenu podižu dojam pa će traperice i blejzer dobiti sofisticirani štih. Kako bi plesanje na ludim tulumima i svim onim domjencima koji se tradicionalno održavaju u uredu, ali i izvan njega protekli stylish, izdvojili smo salonke iz high street ponude. U nastavku pogledajte 10 najpoželjniji modela koji će podići kombinacije za svaku prigodu.

Svestrane salonke za blagdanske lookove

Salonke su puno više od odjevnog predmeta, a da je tome tako svjedoči i dobro poznata izreka Marilyin Monroe, Dajte ženi prave cipele i osvojit će svijet. Elegantne salonke oduvijek su bile ‘tajno oružje’ u ormaru svake žene. Ljepota modela krije se u raskošnim materijalima koji su popunili zimske kolekcije omiljenih brendova. Dizajneri su se pobrinula za raznolikost modela, pa će svatko pronaći nešto za sebe. Popularna ‘dvorska’ visina potpetice idealna je za formalnije prigode i poslovne domjenke, dok će salonke s višom petom naglasiti ono najbolje od ženske siluete za večernje kombinacije. Svake godine party sezona obilježena je nekim novim trendom, no bez obzira na prolaznu modu, neke tradicije se ipak ne mijenjaju. To se prvenstveno odnosi na detalje koji krase odjeću i obuću poput baršuna, satena i svjetlucavih kristala. Niti životinjski uzorci nisu izostali, a kao najsvestraniji model istaknule su se crne salonke s divnim detaljima.

Bershka

Bershka

Jessica Simpson

Reserved

River island

Reserved

Stradivarius

ZARA

ZARA

ZARA

Foto: Instagram, Bershka, Jessica Simpson, Reserved, River island, Stradivarius, ZARA

 

 

Učitati još
Zatvori