Modni favoriti u kojima ćete ovih blagdana izgledati sjajno i osjećati se ugodno

Modni favoriti u kojima ćete ovih blagdana izgledati sjajno i osjećati se ugodno

S prvim danima blagdanske sezone, stigla su i brojna blagdanska druženja koja će ovo čarobno vrijeme učiniti još posebnijim. Vikendi provedeni u krugu obitelji, večeri s prijateljima na adventu ili after work kuhano vino s kolegama – razloga za uživanje u blagdanskim radostima i druženjima neće nam nedostajati. Kako bi svako blagdansko druženje postalo još malo bolje, sve što nam treba bit će nekoliko outfita u kojima ćemo se osjećati ugodno i istovremeno izgledati sjajno. Upravo su sjajni i ugodni modni favoriti zvijezda nove kolekciji popularnog modnog brenda s.Oliver.

Kao jedan od omiljenih europskih modnih brendova, s.Oliver je poznato modno ime u čije ćemo kolekcije uvijek zaviriti u potrazi na modelima koji idu u korak s najnovijim modnim trednovima, a istovremeno su kvalitetni i iznimno ugodni za nošenje.

Za blagdansku sezonu, s.Oliver pripremio je još jednu posebnu kolekciju koja vrvi modelima stvorenim za sve blagdanske prilike!

Blagdanski look u s.Oliver stilu

Svake godine, u središtu naše blagdanske garderobe ističu se odjevni komadi ukrašeni najraskošnijim zimskim trendovima, bojama, uzorcima i detaljima. Modni brend s.Oliver našim je blagdanskim modnim favoritima odlučio dati trendi pomak i dodatnu dozu udobnosti.

U središtu kolekcije ističu se raskošna bordo nijansa, tamnoplava boja i uvijek popularna crna, a kolorističku priču blagdanske s.Oliver kolekcije dodatno su začinili klasični karirani i moderni apstraktni uzorak. Raskoš blagdanske modne priče s s.Oliver potpisom nastavlja se i u odabiru materijala koje krase raskošne teksture. Sjajni i efektni detalji savršena su točka na i kako s.Oliver kolekciji, tako i našem blagdanskom looku čija će zvijezda biti upravo s.Oliver modeli.

Među apsolutnim favoritima istaknule su se mala crna haljina s trendi pomakom te efektni kompleti koji dolaze u nekoliko različitih izdanja. Bordo jakna i hlače, košulja i suknja ili hlače od pliša te košulja i mini suknja kariranog uzorka u samo dva odjevna komada donose savršeni blagdanski look.

Naše favorite iz s.Oliver blagdanske kolekcije donosimo u nastavku, a sve ih možete pronaći u najbližoj s.Oliver trgovini ili u online shopu na soliver.hr.

s.Oliver 729.00kn
s.Oliver 559.00kn
s.Oliver 479.00kn
s.Oliver 479.00kn
s.Oliver 639.00kn
s.Oliver 729.00kn
s.Oliver 639.00kn
s.Oliver 399.00kn
s.Oliver 209.00kn
s.Oliver 559.00kn
s.Oliver 399.00kn
s.Oliver 479.00kn
s.Oliver 479.00kn
s.Oliver 479.00kn

Foto: s.Oliver

Učitati još
Zatvori