S liste čekanja: uskoro se vraća odlično high street izdanje najpopularnijih Chanel cipela

S liste čekanja: uskoro se vraća odlično high street izdanje najpopularnijih Chanel cipela

@aimeesong

S modernim pomakom i neočekivanim detaljima, klasični modni dodaci posljednjih su sezone osvojili modni svijet, a kao jedan od najpoželjnijih istaknule su se klasične i trendi, udobne i elegantne slingback cipele. Iako ih prije koju sezonu nismo mogli zamisliti na svojoj polici s cipelama, elegantne salonke s otvorenom petom vratile su se u trendseterske i naše ormare. Slingback silueta nametnula se kao savršeni proljetni, ljetni i jesenski izbor tj., kao savršeni izbor za sve one dane kada možemo šetati u obući otvorenijoj od cipela i čizama.

Iako su se poluotvorene slingback cipele u posljednjih nekoliko sezona vratile u bezbroj različitih modela i boja, najpopularniji slingback model još uvijek je onaj s potpisom kultne modne kuće Chanel koji slingback siluetu spaja s neutralnom bež bojom i crnim vrhom.

@fakerstrom

Prepoznatljivi Chanel model poslužio je kao inspiracija high street brendovima koji su u svojim kolekcijama ponudili njegovo pristupačnije izdanje. Najbolja high street verzija kultnog Chanel modela, ona je s potpisom high street brenda Uterqüe.

Od kvalitetne meke kože te u prepoznatljivoj kombinaciji bež i crne boje,
Uterqüe slingback cipele izazvale su veliki interes široke modne publike. Iako su im i kvaliteta, ali i cijena više no što smo navikli viđati u high street brendovima, one su još uvijek bitno pristupačnije od onih sa Chanel potpisom tako da su, bez sumnje, cipele vrijedne investicije.

Uterque model najpopularnijih Chanel cipela bio je rasprodan mjesecima, no Zarin sestrinski brend najavio je da ih uskoro vraća u svoj online shop. Kada će se vratiti? Pratiteovdje.

Foto: Instagram, Uterqüe

Preporuka

Zatvori