Kultni britanski brend za koji možda ne znate, ali čije modele ste sigurno primijetili u kombinacijama trendseterica

Kultni britanski brend za koji možda ne znate, ali čije modele ste sigurno primijetili u kombinacijama trendseterica

@brittanybathgate

Modni svijet neprestano se mijenja, a kao predvodnici se ističu modne kuće, dizajneri i brendovi u čijim se ateljeima stvaraju novi trendovi i u čijem se kolekcijama kriju oni najpoželjniji odjevni komadi i modni dodaci. U posljednjih nekoliko sezone, talentirana i kreativna nova modna imena ona su koje plijene možda najviše pažnje na modnoj sceni – od skandinavskih i francuskih brendova koje obožavamo nositi do genijalnih luksuznih modnih kuća o čijim raskošnim kreacijama obožavamo sanjati.

S druge strane nalaze se kultna imena modnog svijeta. Njihov pristup ponekad je tradicionalniji i usmjeren na jasno formiranu estetiku brenda i njegovih obožavateljica, no s novim kreativnim direktorima i dizajnerima, i najpoznatije modne kuća na svijetu polako se odmiču po poznatog. Jedan od kultnih brendova koji je doživio pravu malu renesansu posljednjih nekoliko sezona je Russell & Bromley.

@brittanybathgate

UPOZNAJTE RUSSELL & BROMLEY

Dobro poznato ime u Velikoj Britaniji, Russell & Bromley je brend koji se od samog početka 1880. godine pa sve do danas ostao sinonim za modne dodatke vrhunske kvalitete. Vođen modnim trendovima, ali s fokusom na izvrsnost kada je izrada u pitanju, Russel & Bromley specijalizirao se za kreiranje luksuznih cipela i torbi za žene i za muškarce.

Iako je donedavno bio brend usmjeren prema određenoj klijenteli, Russell & Bromley sada je promijenio fokus i, uz malu pomoć influencerice koje njihove cipele redovito nose na fotografijama, osvojio širu i mlađu publiku.

@thelondonchatter

Od poznatih čizama do koljena i chelsea gležnjača do elegantnih cipela idealnih za večernje prilike. U nastavku otkrijte najbolje modele iz aktualne kolekcije kultnog brenda o kojem će se sigurno opet pričati u modnom svijetu, a više informacija saznajte na russellandbromley.co.uk

@ropesofholland
@ropesofholland
@wishwishwish
@thelondonchatter
Učitati još
Zatvori