Najljepši ručnici za plažu na kojima želimo provesti ljeto!

Najljepši ručnici za plažu na kojima
želimo provesti ljeto!

Izležavanje na plaži kojem se ne nazire kraj jedna je od naših ultimativnih ljetnih fantazija i trenutak kojeg iščekujemo skoro cijele godine. Onog trenutka kada sat otkuca pet u petak popodne, i kada službeno započinje godišnji odmor, snažna je simbolika bezbrižne ljetne sezone kojoj se nevjerojatno veselimo svake toplije sezone, pa tako i ove. Jedva čekamo stvaranje novih uspomena na našoj obali ovog ljeta i paralelno pripremamo sadržaj svoje ljetne prtljage. U njoj će se, naravno, naći najnoviji model kupaćeg kostima, no ne zaboravljamo ni na ručnik na plažu, na kojem će ranije spomenuto ležanje i ljenčarenje poprimiti potpuni smisao!

Ručnik za plažu postao je pravi modni asesoar

Ručnici za plažu u posljednjih su nekoliko godina prerasli iz strogo funkcionalnog predmeta u pravi modni komad i rekle bismo modni dodatak.

Možda najbolje to pokazuju najnovije kolekcije poznatih lifestyle i beachwear brendova, koje su u prvi red istaknule nevjerojatno stylish i chic ručnike za plažu. Njih ćete možda čak omotati kao pareo i nositi kao nadopunu svog kupaćeg kostima, pa možete uzeti u obzir i takve fora 2 u 1 opcije. Što su nam pripremili Zara Home, H&M Home i Oysho i zašto ćete baš njihove ručnike poželjeti nositi sa sobom na plažu ovog ljeta, otkrijte u nastavku!

Zara Home

H&M Home

Oysho

Foto: Zara Home, H&M Home, Oysho

Učitati još
Zatvori