Rouje nova zimska kolekcija je spoj neodoljive francuske estetike s trendi dozom
Rouje nova zimska kolekcija je spoj neodoljive francuske estetike s trendi dozom

Rouje nova zimska kolekcija je spoj neodoljive
francuske estetike s trendi dozom

Jesen nam je u znaku boja i uzoraka, a naglasak je na hrabrim i autentičnim kombinacijama. Trenutno se nalazimo u periodu u kojem je potrebno uložiti u statement komade kako bismo organizirali outfite za jesen i zimu. Dobra baza svakog outfita je basic komad oko kojeg možete graditi cijelu priču.

Iako nam trendovi izlaze na tjednoj bazi i svjedočimo brzoj modi koja je dovela do svojevrsnog zasićenja i dalje postoje brendovi s kvalitetnim, basic komadima u koje se isplati uložiti. Brend francuske estetike s dozom minimalizma koji obožavamo je Rouje.

Rouje – francuski brend za ljubiteljice minimalističke mode

Poznati francuski brend nastao je 2016. godine, a iza njega stoji Jeanne Dean. Brend crpi inspiraciju iz prošlosti i sadašnjosti, što možete primijetiti na modnim komadima koji imaju priču. Žena je njihov glavni modus operandi i oko ženske estetike se vrti modna priča. Rouje teži kvaliteti, a njihovi komadi su napravljeni da traju. Nije riječ o modnim komadima koje ćete nositi jednu sezonu jer je riječ o brzom trendu, već ćete ih nositi godinama i kombinirati na razne outfite. Posebno bismo istaknuli njihove torbe, kao kvalitetne i vječne modne detalje u prepoznatljivim zagasitim nijansama koje možete kombinirati na sve.

Osim toga, brend se može pohvaliti i odličnim jaknama, bilo da je riječ o umjetnom krznu ili pak dugom kaputu, ove jakne će vam biti jedan od glavnih aduta u garderobi. Francuski brend ima i kvalitetan traper, a posebno bismo istaknuli traperice kao IT komad.

Riječ je o trapericama koje su klasičnog skinny ili mum fit kroja i možemo ih zamisliti na oversized košulje i kapute. Što god odabrali iz nove kolekcije, nećete pogriješiti jer je riječ o kvalitetnim i vječnim komadima. U nastavku smo izdvojili najljepše komade iz nove Rouje kolekcije koje ćete nositi ove jeseni i zime.

Foto: Instagram, Rouje

Učitati još
Zatvori