Komadi u kojima će skandinavske trendseterice dočekati Novu godinu

Komadi u kojima će skandinavske
trendseterice dočekati Novu godinu

_jeanettemadsen_

Za inspiraciju što odjenuti i nositi u još jednoj najluđoj noći u godini, onoj novogodišnjoj, dovoljno je zaviriti na Instagram profile poznatih skandinavskih trendseterica. One već posljednjih nekoliko tjedana nižu na svojim feedovima svečane odjevne kombinacije u kojima se pojavljuju na svim važnijim blagdanskim zabavama na skandi sceni, a primjetno je kako mnoge od njih nose modni potpis ROTATE.

Brend je to koji su osnovale danske influencerice Thora Valdimars i Jeanette Friis Madsen, koje su svoj fantastičan osobni stil odlučile transformirati u kapsulne kolekcije haljina i kombinezona i njima su u kratkom roku razdrmale modu scenu Kopenhagena.

Brend ROTATE nosi snažnu poruku upravo o osnaživanju žene, povlačeći glavnu inspiraciju iz kasnih 60-ih godina prošlog stoljeća kada je YSL obukao ženu u smoking te izazvao lavinu.

Predimenzionirana silueta ramena u kombinaciji s kratkim krojevima je zapravo presonifikacija prava da žena, ako to želi, može nositi “mušku” siluetu i otkriti svoje noge u svoj njihovoj ljepoti. Upravo ti ROTATE komadi glavne su zvijezde svečanih stylinga Skandinavki, pa tako i onih koje planiraju za novogodišnju noć. Najbolje komade iz aktualne ROTATE kolekcije pogledajte u nastavku.

Foto: Net-a-Porter

Učitati još
Zatvori