Otkrijte odličan outlet u blizini Budimpešte

Otkrijte odličan outlet u
blizini Budimpešte

ROS Retail Outlet Shopping, tvrtka specijalizirana za designer outlete i ostale inovativne outlet maloprodajne formate, od 1.listopada preuzima upravljanje M3 Outletom Polgár, omiljenim prodajnim centrom u istočnoj Mađarskoj. 

Omiljeni outlet centar u Mađarskoj

M3 Outlet Polgár, površine veće od 10.000 četvornih metara otvoren je 2008. godine i ima 34 trgovine s više od 100 svjetskih modnih i sportskih brendova kao što su: Nike, Adidas, Puma, Gant, Geox, Triumph, Tom Tailor i mnogi drugi. Kao i u ostalim outlet centrima popusti od 30 do 70% aktualni su tijekom cijele godine.  

M3 Outlet Polgár nalazi se na samo 90 minuta vožnje i od glavnog grada Budimpešte, kao i susjednih zemalja Ukrajine, Rumunjske i Slovačke te ima doseg od 2,5 milijuna stanovnika. 

ROS Retail Outlet Shopping sa sjedištem u Beču utemeljen je 2011. godine, u Mađarskoj je prisutan od 2016. gdje upravlja najvećim outlet centrom Premium Outlet Budapest, dok u Hrvatskoj upravlja Designer Outletom Croatia. 

“Sretni smo što smo u portfelj ROS-a dodali novu lokaciju i ojačali svoju poziciju na mađarskom tržištu. Uvjereni smo da ćemo M3 Outlet Polgár učiniti još popularnijom shopping destinacijom Mađarima, ali i posjetiteljima iz susjednih zemalja, baš kao što smo to činili u Premier Outletu Budapest” – istaknuo je Thomas Reichenauer, suosnivač i izvršni direktor tvrtke ROS Retail Outlet Shopping.  

Upravo je ona šesti najveći operater u Europi i te se pokazala  kao jedna od najboljih u svladavanju izazova koje nam je donijela pandemija Covid-19. ROS Retail Outlet Shopping trenutačno upravlja s 11 centara i nastavlja daljnji razvoj projekata u Poljskoj, Francuskoj i Španjolskoj.  

Foto: Pexels, PR

Učitati još
Zatvori