Plave Manolice dobile su konkurenciju u ovom paru cipela

Plave Manolice dobile su
konkurenciju u ovom paru cipela

Gotovo da nema kultnog para cipela u mjeri u kojoj su to ikonične plave Manolice. Dizajneru Manolu Blahniku, vječnu slavu na račun tih salonki osigurala je Carrie Bradshaw u filmu Seks i grad, a čak cijelo desetljeće kasnije, plavi model Hangisi Jewel čini se poželjniji no ikad. Posebno ga vole mladenke, kod kojih je ono ‘nešto plavo’ u vjenčanom looku upravo par Blahnikovih plavih cipela, a u međuvremenu je popularnost stekao taj isti model i u mnogim drugim bojama.

Salonke s kristalima ne izlaze iz mode

Na kultne manolice, ove nas je sezone uvelike podsjetio rad modnog brenda Roger Vivier, čije su salonke s kristalnom kopčom počele osvajati Instagram.

Posebno se ističu dva Roger Vivier modela iz nove kolekcije brenda, a oba smo zamijetili na Instagram profilu modne direktorice Net-a-Portera i Porter magazina Gabriele Hackworthy, čiju smo vam zavidnu kolekciju cipela predstavili prošlog tjedna. Prvi model je Flower Strass Buckle Pumps u divnoj smaragdno zelenoj boji i riječ je o paru zatvorenih salonki na visoku potpeticu sa završetkom u špic, koje poput najljepšeg dragulja upotpunjavaju svako modno izdanje. Drugi par je zapravo varijacija na temu prvog, samo što je riječ o slingback modelu s otvorenom petom i neodoljivim prugastim uzorkom koji će svako proljetno i ljetno izdanje učiniti vrlo chic.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori