Od špagerica do sandala – ovo su najudobnije cipele za tople dane

Od špagerica do sandala – ovo su
najudobnije cipele za tople dane

Copenhagen Street Style
Copenhagen Street Style

Nakon proljetnih trendova, odjevnih komada i modnih dodataka, u omiljene modne trgovine već su stigli modeli koje ćemo u svoje garderobe dodati odmah, a koje ćemo nositi tijekom onih najtoplijih proljetnih i ljetnih dana. Vedre boje i zaigrani uzorci ukrasili su najefektnije odjevne komade za sezonu ispred nas, ali i modne dodatke uz pomoć kojih ćemo začiniti i zaokružiti svaki proljetni i ljetni look. Modni dodatak koji će odigrati važnu ulogu u svakoj odjevnoj kombinaciji i koji se uvijek nalazi na listi najpopularnijih i najobožavanijih u ženskom ormaru su, naravno, cipele!

Bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo, u modnim novitetima koji će se transformirati u naše modne favorite tražimo onaj savršeni spoj funkcionalnosti i efektnog izgleda. Kombinacija je to koju ćemo tražiti i u cipelama za tople dane, a koju smo već pronašli u novim modelima koji su stigli u Rodea trgovine.

Najbolje cipele za proljetne i ljetne dane

Efektne cipele za proljetne i ljetne dane lako ćemo pronaći u modelima ukrašenim trendi bojama, uzorcima i detaljima. No, ispred efektnog izgleda, kao najvažniji faktor u odabiru novog modela cipela ističu se udobnost i kvaliteta. Udobna silueta te kvaliteta izrade funkcionalnost ono je što par cipela pretvara u modni favorit koji zapravo volimo i nosimo – od jutra do večeri, uvijek i svugdje. Upravo takve, jednako efektne i udobne modele cipela na svojim policama okupljaju Rodea trgovine.

Panama Jack udobne sandale proljeće ljeto 2021.
Panama Jack

Popularni lanac obuće Rodea u svojim trgovinama okuplja vodeće europske proizvođače obuće poput brendova IGI&Co, Panama Jack i Wonders koji uvijek garantiraju kvalitete materijala i izrade. I dok kvaliteta iz sezone u sezonu ostaje na visokoj razini, modeli se mijenjaju. Osvježeni novim trendovima, modeli za one najtoplije proljetne i ljetne dane već su stigli u sve Rodea trgovine.

Nekoliko je udobnih modela cipela koji će obilježiti sezonu proljeće/ljeto 2021. i koji se ističu kao oni najbolji koje možemo dodati u svoje garderobe.

Modeli za ugodan korak i trendi look

Na vrhu tog popisa top proljetnih i ljetnih modela su cipele koje možete početi nositi odmah, a koje će odlično izgledati i u ljetnim kombinacijama. Jednostavne mokasinke i balerinke s trendi pomakom ove su sezone hit modeli koji su svoje mjesto pronašli u gotovo svakoj kolekciji i to s razlogom. Kao ravne cipele, mokasinke i balerinke su iznimno udobne, dok im je moderan izgled španjolski proizvođač Wonders dao odabirom croc teksture i trendi boja.

Uz balerinke i mokasinke, u kolekciji španjolskog proizvođač Wonders na Rodea policama pronašli smo još jedan hit model – sandale s block potpeticom. Istovremeno svestrane i udobne za nošenje, ove će cipele biti odličan izbor za dnevne i večernje, elegantne i trendi proljetne i ljetne kombinacije. Naš favorit je model u vibrantnoj plavoj nijansi.

Najudobnije izdanje proljetnih i ljetnih sandala ove ćemo sezone pronaći u modelima sa širokim remenjem i punom petom. IGI&Co., Panama Jack i Wonders brendovi su koje možete pronaći u Rodei, a koji su za proljetne i ljetne dane pripremili sandale s punom petom koje se, osim udobnošću, ističu zanimljivim kombinacijama boja.

Proljetna i ljetna garderobe ne bi bile popularne ni bez uvijek privlačnih i šarmantnih špagerica, a španjolski proizvođači Gioseppo i Wonders donose ih u njihovom najudobnijem izdanju.

Gioseppo udobne sandale proljeće ljeto 2021.
Gioseppo

S Rodeom uvijek možete računati na europsku kvalitetu i udobnost, a kako biste uvijek bili sigurni i da ste odabrali savršeni model cipela za svoju nogu i svoj stil, u svakoj Rodea trgovini očekuje vas educirano i iskusno prodajno osoblje koje je u potpunosti posvećeno kupcu te zahvaljujući manjem formatu prodavaonica uvijek na raspolaganju.

U nastavku vam donosimo pregled najudobnijih novih modela, a cijelu ponudu možete istražite najbližoj Rodea trgovini te na rodea.hr.

Wonders udobne sandale proljeće/ljeto 2021.
Wonders
Wonders udobne sandale proljeće/ljeto 2021.
Wonders
Wonders udobne sandale proljeće/ljeto 2021.
Wonders
Wonders udobne sandale proljeće/ljeto 2021.
Wonders
Wonders udobne sandale proljeće/ljeto 2021.
Wonders
Wonders udobne sandale proljeće/ljeto 2021.
Wonders
Igi&Co udobne sandale proljeće ljeto 2021.
IGI&Co
Panama Jack udobne sandale proljeće ljeto 2021.
Panama Jack
Panama Jack udobne sandale proljeće ljeto 2021.
Panama Jack
IMac udobne sandale proljeće ljeto 2021.
Imac

Sve modele možete pronaći u najbližoj Rodea trgovini i na rodea.hr, a sve novosti i novitete pratite i na Rodea Instagram profilu i Facebook stranici.

Foto: IMaxTree, Rodea

Učitati još
Zatvori