Mjesto na kojem ove zime možete pronaći najbolje gležnjače

Mjesto na kojem ove zime možete
pronaći najbolje gležnjače

U svakoj zimskoj garderobi i kombinaciji, jednu od najvažniji uloga odigrat će obuća. U potrazi za savršenim parom zimskih cipela, točnije čizama, tražit ćemo modele koji su prije svega udobni i kvalitetni. Osim udobnosti zbog kojeg ćemo u njima moći provesti cijelu sezonu i kvalitete zbog kojih ćemo ih nositi ove zime, ali i godinama nakon, u savršenom paru zimskih čizama tražit ćemo i privlačan dizajn te svestrani karakter zbog kojeg ćemo ih lako kombinirati na pregršt različitih načina.

Najbolji odgovor na sve naše želje kada je o savršenim zimskim cipelama riječ i ove ćemo godine pronaći u lijepom i kvalitetnom paru gležnjača. Gdje pronaći najbolje gležnjače koje će odlično pristajati baš svakoj kombinaciji i koje ćete obožavati i nositi godinama?

Najbolje modne dodatke već godinama pronalazimo u Rodei, poznatom lancu obuće koji je jednu od svojih adresa otvorio u centru Zagreba, u Vlaškoj ulici! Upravo smo na njezinim policama pronašli najbolje gležnjače ove sezone.

Panama Jack

Mjesto na kojem svake sezone možete pronaći najbolju obuću

Ako ste baš ovih dana u potrazi za dobrim parom gležnjača, pravi je trenutak da posjetite Rodea trgovinu koja se smjestila na Vlaškoj 91, u neposrednoj blizini Petrove crkve. Jedna je to od ukupno 13 prodajnih lokacija koje je Rodea otvorila u 11 hrvatskih gradova.

Kako bi svojim kupcima osigurao najbolju ponudu modela i provjerenu kvalitetu, popularni lanac obuće Rodea okuplja vodeće europske brendove obuće poput brendova Panama Jack, Wonders i Mjus. Svi oni međusobno se razlikuju kada je riječ o modelima koje nude, ali jedna stvar im je zajednička – kvaliteta izrade i materijala koju garantiraju.

Europski brendovi cipela na svjetskoj modnoj sceni ističu se modelima izrađenim od najkvalitetnijih materijala što svaki par cipela čini ugodnim za nošenje i vrijednim investicije jer će trajati godinama. Osim vrhunskih materijala od kojih su izrađeni svi modeli cipela koje možete pronaći na policama Rodea trgovina, iza tih se modela nalazi i vrhunska izrada koja proizlazi iz tehnika najvećih europskih majstora implementiranih u modernu proizvodnju.

Uz samu ponudu, u Rodea trgovini na Vlaškoj 91 bez sumnje će vas osvojiti i pristup prodajnog osoblja. Ljubazno, educirano i iskusno prodajno osoblje u potpunosti je posvećeno svakom kupcu te zahvaljujući manjem formatu prodavaonica uvijek je na raspolaganju. Razlog je to zbog kojeg možete biti sigurni da ćete iz Rodea trgovine ove zime izaći sa savršenim parom gležnjača.

Wonders

Najbolje zimske gležnjače iz aktualne Rodea ponude

Na policama Rodea trgovine u Vlaškoj ulici, ali i na svim drugim prodajnim lokacijama popularnog lanca obuće, ove zime možete pronaći sve najpopularnije i najpoželjnije modele gležnjača.

Hit modele gležnjača predvodi ultimativni zimski klasik – jednostavne, udobne i svestrane crne gležnjače koje će odlično izgledati u svakoj zimskoj garderobi i kombinaciji. Uz gležnjače crne boje, na listi najpoželjnijih modela uvijek se ističe i nekoliko modele u nijansama smeđe. Smeđe gležnjače s udobnom block potpeticom naš su favorit na Rodea policama ove sezone. Za sve one koji traže udobnost i kvalitetu, ali se istovremeno i žele istaknuti, bijele gležnjače izbor su s kojim nema greške. Osim raznolikosti kada je riječ o boji i visini potpetice, gležnjače s Rodea polica ističu se i različitim efektnim detaljima. Na vezanje, s praktičnim patentnim zatvaračem ili s efektnim kopčama – izbor je vaš.

Hit modele gležnjača izdvojile smo u nastavku, a cijelu Rodea ponudu možete istražiti u Rodea trgovinama i na Rodea web stranici.

Učitati još
Zatvori