Rivecour je francuski webshop s nekim jako cool cipelama

Rivecour je francuski webshop s
nekim jako cool cipelama

Otkako smo otkrili francuski modni brend Sézane, gotovo da ne prođe tjedan, a da ne posjetimo njegov webshop i razgledamo što je novoga. Privlačnost ovog online brenda utoliko je veća, što su sve kolekcije zapravo limitirane serije odjeće i modnih dodataka i nakon što se rasprodaju, brend ih više ne vraća u webshop, kao što to prakticiraju svjetski poznati high street brendovi.

To jamči da cijeli grad ipak neće hodati u istom odjevnom komadu koji ste nabavili, a i bit će vam srcu drag jer donosi dašak francuskog chica u vašu garderobu. Sézane definitivno nije jedini brend s ovom poslovnom politikom i čini se kako svakodnevno otkrivamo neke nove cool francuske modne brendove, koji posluju isključivo online. Ako vam se sviđa estetika Sézanea i stalno škicate što biste mogle nabaviti, otkrivamo vam još jedan cool francuski webshop koji je baš poput Sézanea – samo za cipele!

Rivecour je adresa s najcool čizmicama

Neka vas u startu ne obeshrabri činjenica da je online shop Rivecour isključivo na francuskom jeziku. Snalaženje po njemu vrlo je jednostavno i webshop je relativno pročišćen kako biste odmah mogli krenuti u shopping. Osim toga, možete si i prevesti stranicu na engleski, pa će korištenje Rivecoura tako postati bitno jednostavnije. Francuski brend dostavlja i u Hrvatsku, a poštarina iznosi 15 eura.

U dizajnu, teži se stvaranju bezvremenskih modela cipela lijepih oblika, koji se ističu ženstvenim stilom, ali i visokom kvalitetom i neusporedivom udobnošću. Ovi ekskluzivni modeli napravljeni su također u malim serijama, kako biste svaku sezonu ili čak svaki mjesec u kojem posjetite webshop, na Rivecouru uvijek pronašli nešto novo. Proizvodnja se odvija u Portugalu koji je poznat kao meka za izradu cipela od vrhunske kože, sa stoljetnom tradicijom lokalnih zanata. Ove zime, Rivecour nam donosi hrpu ‘must have’ čizmica, a otkako smo ih vidjeli, teško je suziti izbor na svega nekoliko omiljenih modela. Zavirite u ovaj francuski webshop i vi i pronađite svoje favorite.

Foto: Rivecour

Učitati još
Zatvori