Ribički šeširi: trend koji obožavamo

Ribički šeširi: trend koji obožavamo

Kada govorimo o modnim trendovima, ove sezone ima ih jako puno. Estetika minimalizma je polako pala u drugi plan, a dizajneri su izbacili vibrantne kolekcije inspirirane estetikom devedesetih. Modni detalji koji nam se posebno sviđaju su ribički šeširi. Ribički šešir je nekad bio detalj isključivo za rekreativne svrhe, a danas je dio većine streetsytle kombinacija. Možete ga nositi i kombinirati gotovo na sve, a posebno će se istaknuti na ljetne kombinacije koje pripremate za ovu sezonu.

Ribički šešir je modni dodatak ljeta

Ljeti je potrebno našu kožu zaštiti, a ovo se osobito odnosi na korištenje pokrivala za glavu. U moru izbora, ribički šešir se nametnuo kao nezaobilazni detalj koji će podići gotovo svaku kombinaciju. Ove sezone nas je posebno oduševila kolekcija ribičkih šešira modne kuće Jacquemus, za koju možemo reći da je trenutno jedna od najutjecajnijih kuća kada govorimo o trendovima. Brojni brendovi su izbacili svoje verzije šešira, a koji ćete odabrati ovisi o vama.

Modni dodatak koji možete kombinirati na sve

Ribički šešir možete nositi gotovo na sve kombinacije. Odavno je prerastao funkcionalnu svrhu, a postao dodatak koji čini razliku. Modni stil se najviše promatra kroz detalje koje ćemo uparati s kombinacijama. Ribički šešir kao takav je idealan odabir za dnevne casual kombinacije u sinergiji s dugom lepršavom haljinom. Ako preferirate ribički šešir u bojama, onda je on idelan odabir koji će lijepo podići minimalističku kombinaciju i dati joj dozu razigranosti. Što god odabrali, nećete pogriješiti jer je riječ o trendi dodatku koji će se dugo nositi. 

Acne Studios
Acne Studios
Bottega Veneta
Burberry
Ganni
Ganni
Ganni
Gucci
Jacquemus
Jacquemus
Prada
Zara
Zara
Zara
Zara

Foto: Instagram, Zara, Mytheresa, Ganni

Učitati još
Zatvori