Ribički šeširi: Trend koji jedva čekamo nositi
Ribički šeširi: Trend koji jedva čekamo nositi

Ribički šeširi: Trend koji
jedva čekamo nositi

Kada govorimo o modnim trendovima, ove sezone ima ih jako puno. Estetika minimalizma je polako pala u drugi plan, a dizajneri su izbacili vibrantne kolekcije inspirirane estetikom devedesetih. Modni detalji koji nam se posebno sviđaju su ribički šeširi. Ribički šešir je nekad bio detalj isključivo za rekreativne svrhe, a danas je dio većine street sytle kombinacija. Možete ga nositi i kombinirati gotovo na sve, a posebno će se istaknuti na ljetne kombinacije koje pripremate za ovu sezonu.

Ribički šešir – trendi modni dodatak

Ljeti je potrebno našu kožu zaštiti, a ovo se osobito odnosi na korištenje pokrivala za glavu. U moru izbora, ribički šešir se nametnuo kao nezaobilazni detalj koji će podići gotovo svaku kombinaciju. Ove sezone nas je posebno oduševila kolekcija ribičkih šešira modne kuće Jacquemus, za koju možemo reći da je trenutno jedna od najutjecajnijih kuća kada govorimo o trendovima. Brojni brendovi su izbacili svoje verzije šešira, a koji ćete odabrati ovisi o vama.

Ribički šešir možete nositi gotovo na sve kombinacije. Odavno je prerastao funkcionalnu svrhu, a postao dodatak koji čini razliku. Modni stil se najviše promatra kroz detalje koje ćemo upariti s kombinacijama. Ribički šešir kao takav je idealan odabir za dnevne casual kombinacije u sinergiji s dugom lepršavom haljinom. Ako preferirate ribički šešir u bojama, onda je on idealan odabir koji će lijepo podići minimalističku kombinaciju i dati joj dozu razigranosti. Što god odabrali, nećete pogriješiti jer je riječ o trendi dodatku koji će se dugo nositi.

BURBERRY
CHLOÉ
ERDEM
ISABEL MARANT
ISABEL MARANT
ISABEL MARANT
JACQUEMUS
JACQUEMUS
LORO PIANA
MAX MARA
MONCLER
NANUSHKA
OFF-WHITE
PATOU
TOTEME
zara
zara
zara
zara
zara

Foto: Instagram, Zara, Mytheresa.

Učitati još
Zatvori