Haljina koja bi mogla biti hit ovog proljeća

Haljina koja bi mogla biti hit
ovog proljeća

Iako do prvih proljetnih dana moramo još čekati, zasićenje zimskom sezonom već nam je donijelo želju da zavirimo u nove kolekcije brendova i da počnemo razmišljati o komadima koje ćemo nositi čim temperature porastu. Ovo doba godine kad mnogi odlaze na odmor u toplije krajeve dodatno naglašava tu želju jer s čežnjom promatramo lepršave haljine, vedre boje i  lagane materijale.

Odlična Rhode Resort haljinica

No to nam donosi i pogled u nove trendove za toplu sezonu koji su se već počeli krojiti zahvaljujući svjetskim trendsetericama. Primjerice, znamo kakvi će se badići nositi, a možda smo otkrili i savršenu haljinicu koja je već zavladala Instagramom, što znači da bi mogla do ljeta postati još popularnija.

Mini haljina puf dugih rukava dolazi s potpisom brenda Rhode Resort, a voluminozna plisirana suknja je ono što ju razlikuje od drugih sličnih modela. U struku se veže remenom od istobojne pletene tkanine, a boje su zaista raznolike – od jednobojnih svijetlih modela do višebojnih kombinacija ili veselih uzoraka. Sve Rhode Resort haljine inspirirane su bezbrižnošću godišnjeg odmora, a haljina Ella to komunicira savršeno.

Izrađena od laganog, lepršavog materijala, može poslužiti u svim prilikama – od odlaska na plažu, opuštenog bruncha ili večernjeg izlaska. Trendseterice je nose sa sandalama i tenisicama, što možete pogledati i u nastavku, a kada bi mogli birati jednu savršenu haljinu za godišnji odmor na tropskim temperaturama, onda bi to bila ova.

Foto: Rhode Resort, Instagram

Učitati još
Zatvori