Sandale i natikače umjesto nakita? Replay kaže – da

Sandale i natikače umjesto nakita?
Replay kaže – da

:Pokloni dami pravu cipelu i ona će osvojiti svijet! Trudeći se zadovoljiti sve ukuse i zahtjeve, Replay se ove sezone dodatno potrudio oko detalja kada su u pitanju sandale i natikače. Smjeli uzorci i zakovice, akcentni su detalji koji privlače pažnju, a prirodni materijali otporni na duge šetnje dodatan plus. Modeli dizajnirani  da učine svaki korak udobnim, laskaju stopalu te tako postaju pravi ovosezonski must have!

Replay sandale predstavljaju samu esenciju ljeta

Udobnost, ležernost i estetika, tri su poprilično dobra razloga da za sebe odaberete jedan od modela iz nove kolekcije! Od luksuznih kožnih do klasičnih platnenih, pa do raznih oblika od gladijator i t-bar stila, s Replay sandalama spremni ste za odlazak na plažu ili trodnevni festival. Lako se kombiniraju s haljinama ili jeansom te su definitivan ljetni evergreen.

Replay sezona proljeće/ljeto 2019.

Osim nježnijih modela, pažnju privlače i robusnije varijante koje uzorcima pozivaju na avanturu! Dominantne i snažne boje čine ove modele savršenim za kombinacije kojima želite stvoriti jak stilski dojam, a dizajn pojačan masivnim elementima svakom će outfiti dati nomadski art touch koji inspirira smjelošću.

Natikače kao da su stvorene za odlazak na plažu iz snova

Raznoliki modeli Replay natikača zasigurno će zadovoljiti i  najzagriženije fashioniste koji su već sve isprobali i vidjeli!

Replay sezona proljeće/ljeto 2019.

Sjajni elementi kao jedna od osnova ove linije, na različite načine upotpunjuju zanimljiva dizajnerska rješenja te tako poprimaju modnu ulogu gotovo nakita, što ih čini izrazito primamljivim kada je u pitanju nadogradnja garderobe za novu sezonu, dok sam dizajn priča bezvremensku priču što ih pak čini It komadom i za sljedeću sezonu.

Druga dizajnerska misao vodilja donosi klasične modele u crno bijeloj boji začinjene zlatom u tkanini, koji će šarene odjevne kombinacije staviti u savršeni balans te tako cijelom looku dati završni touch.

Replay sezona proljeće/ljeto 2019.

Atraktivne modele koji se mogu uklopiti u svaki styling, možete pronaći u Replay trgovinama te na web shop-u.

Replay, 560,00 kuna
Replay, 567,00 kuna
Replay, 567,00 kuna
Replay, 570,00 kuna
Replay, 570,00 kuna
Replay, 650,00 kuna
Replay, 650,00 kuna
Replay, 686,00 kuna
Replay, 730,00 kuna
Replay, 810,00 kuna
Replay, 810,00 kuna
Replay, 980,00 kuna

Foto: Replay

Učitati još
Zatvori