Top jesenski trendovi u novoj kolekciji popularnog brenda

Top jesenski trendovi u novoj
kolekciji popularnog brenda

Replay je u novoj sezoni reciklirao najbolje modne ideje prošlog stoljeća te ih na inovativan način predstavio u novoj kolekciji koja će raspametiti zaljubljenike u fashion igru!

Novosezonski komadi za jesen / zimu 2019. u sebi nose kreativan spoj svega onoga za čime gajite modnu nostalgiju te sve ono o čemu sanjate, savršen spoj starog i novog utkan je u nekoliko različitih linija koje odišu starom Replayevom kvalitetom nadograđenom nostalgičnim elementima osamdesetih te futuriziranu ekološki obradivim materijalima te neonskim detaljima.

SVI TRENDOVI KOJE DONOSI NOVA REPLAY KOLEKCIJA

Active Downtown, Sky High, Black Holiday I Urban Outdoor, logotipi  te ekološka osviještenost ključni su pojmovi u novoj kolekciji koja apsolutno oduševljava raznolikošću te umijećem spajanja nespojivog uz neizostavan wow efekt!

Komadi iz Active Downtown linije odišu prepoznatljivim Replayevim stilskim izričajem nadograđenim sportskim akcentom i prizvukom lakoće življenja 80-ih godina, stoga su podatnost i praktičnost, ključne stavke linije koja se umješno ogleda u širokom rasponu sportskih donjih dijelova i dukserica u novoj sezoni oplemenjenih Replay logotipom koji nikada nije izgledao ženstvenije te manžetama i vrpcama od sjajnog lureksa.

Street style stilsko raspoloženje u novoj je sezoni utkano i u široku ponudu muških polo majica dugih i kratkih rukava dizajniranih u klasičnom Replay duhu s primjesama sportskih elemenata, bomber jakne dobile su koloritno pojačanje dodatno naglašeno detaljima koji privlače pažnju, a klasični duks modeli oplemenjeni su logotipom apliciranim posebnom flock print tehnikom!

Urban Outdoor linija  oduševljava širokim izborom bomber jakni, kožnih kaputa te zanimljivih dizajnerskih ideja poput starog samta koji bojama i krojevima zaziva modnu nostalgiju te ju vješto transformira u sezonski must have komad. Novosezonski sportski modeli jakni dolaze u čak tri moguće varijacije, kratkoj, srednje dugoj i dugoj, kako bi zadovoljili što više želja i potreba te su redovito ukrašeni logotipom naglašenim kontrastnim bojama te zatvaračima obloženim vodootpornim materijalima.

Širok asortiman muških outdoor modela zadovoljava sve potrebe nove sezone: lagana najlonska jakna dostupna u raznim bojama dobila je meku podstavu te  sportske detalje na manžetama, dok su topli kaputi na poleđini dobili dodatno pojačanje u obliku Replayevog logotipa u kontrastnim bojama koje se sjajno nadopunjuju s inovacijama u nijansiranju materijala od kojih su kreirani, poput crvene, kraljevski plave i žute.

Doslovno najsjajnija linija iz kolekcije, Sky High, prožeta je metalnim nitima, ručno izvezenim elementima te ukrasnim  detaljima nalik nakitu, čime je dodatno naglašena ona elegantna, nježna strana Replay žene, što je sjajno vidljivo u jeansu, a prozirni umeci i printevi utisnuti na tkaninu posebnim tehnikama, basic majicama i haljinama podižu stilsku vrijednost.

Transparentnost je važan  dio kolekcije , a posebnu pažnju dobila je u liniji Black Holiday što je osim u odabiru materijala vidljivo i po dodatcima, umecima i detaljima koji naprosto hipnotiziraju prizivajuć jedinstveni osjećaj posebnosti svojim dizajnom.

Posebna pažnja u Black holiday liniji posvećena je i muškim artiklima koji s upečatljivim umecima od umjetne kože u svaki look unose stilski twist te obaraju svojom unikatnošću poručujući stilsku neovisnost, a jednako tako, i stil života.

Ova uistinu posebna Replay kolekcija Ljeto-Zima 2019,  čiji dizajn u sadašnjost vraća prošlost nadograđenu vizijom budućnosti, njegujući osobni potpis i vrhunsku kvalitetu, donosi širok izbor multifunkcionalne odjeće, obuće i modnih dodataka koji ovisno o potrebama, željama i stilu, oduševljava!

Posjetite Replay trgovine u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Dubrovniku i Zadru ili pak službeni Reverto webshop te pustite mašti na volju kako biste stvorili sjajnu priliku za upotpuniti garderobu zanimljivim street style komadima kolekcije Jesen-Zima 2019.

Foto: Replay


Učitati još
Zatvori