Ovo su najpoželjniji badići sezone

Ovo su najpoželjniji badići sezone

Produženi vikend mnogi su iskoristili za bijeg iz gradske vreve i odmor uz obalu mora, no za mnoge među nama vrijeme godišnjih odmora tek stiže. Iako smo prve ljetne odjevne komade i modne dodatke već dodali u svoje garderobe, kupaći kostim jedna je od onih stvari čiju kupovinu volimo odgađati do zadnjeg trena. Ipak, sve raznovrsnija ponuda i sve veći broj linija kupaćih kostima u ponudi popularnih modnih brendova, ali i sve veći brendova posvećenih upravo kupaćim kostimima, taj zadatak čine bitno jednostavnijim.

Svaka nova sezona donosi nove trendove i modele kupaćih kostima koji jednostavnu kombinacija za plažu pretvaraju u efektni ljetni look. Koji modeli kupaćih kostima će obilježiti ljeto ispred nas?

H&M

Baš poput novih trendova i modela, svaka nova modna sezona donosi i nove bestsellere. Daleko od tek popularnih komada, najpoželjniji modeli sezone nerijetko dolaze i s listom čekanja ili s naznakom rasprodano. Ljetna lista modnih bestsellera ne bi bila potpuna bez nekoliko modela kupaćih kostima. Kao najpopularniji ovo će se ljeta istaknuti rebrasti kupaći kostimi.

Ovo ljeto nose se rebrasti kupaći kostimi

Uz klasične bikini i jednodijelne modele u razigranim uzorcima te jarkim i neutralnim bojama koje će istaknuti vaš preplanuli ten, ljetna sezona ove godine donosi modele koji su, unutar poznatih modela, prigrlili trenutne modne trendove i fokus stavili na teksturu.

Osim mašna, uzoraka i izvezenih motiva, na svjetskim i hrvatskim plažama ove će se godine zasigurno istaknuti rebrasti kupaći kostimi. Kao decentan, ali efektan dodatak, rebrasta tekstura kupaćim kostimima donosi nov izgled. Dok spojeni s nježnim pastelnim tonovima stvaraju romantičan izgled, u kombinaciji s jarkim bojama i šarenim uzorcima klasičnim kupaćim kostimima daju efektan izgled i trendi karakter koji neće proći nezapaženo.

U nastavku donosimo najbolje rebraste kupaće kostima za dugo, toplo ljeto ispred nas.

H&M
Mango
H&M
Mango
Solid & Striped
H&M
Calzedonia
Mara Hoffman
Ganni
Self-Portrait
H&M
Calzedonia
Zara
Zara
H&M
Skin
Oysho
Calzedonia
Zara
Zara
Ganni
H&M
Hunza G
Hunza G
Hunza G
Hunza G
Calzedonia
Self-Portrait
Vix
Hunza G
Self-Portrait
Učitati još
Zatvori