Ovo su trenutno najpopularnije traperice na svijetu

Ovo su trenutno najpopularnije
traperice na svijetu

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Cikoja ? based in NYC (@jelena.marija)

Bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo i bez obzira na nove modne trendove koji neprestanu stižu na police modnih trgovina, u svakom se ormaru uvijek nalazi posebno mjesto za omiljeni par traperica. Jednostavnost kada je kreiranje svakodnevnih kombinacija u pitanju, svestranost zbog koje ih možemo nositi gotovo uvijek i svugdje te udobnost koja ih pretvara u jedan od odjevnih favorita u svakoj garderobi, traperice su se u posljednjih nekoliko desetljeća istaknule kao jedan od najpopularnijih odjevnih komada u povijesti mode. Moderni klasik za novo doba kroz desetljeća se mijenjao i uvijek donosi onaj savršeni početak svakodnevnih kombinacija koji smo tražili.

Od jednostavnosti ravnog kroja do zvonastih nogavica i uskih skinny traperica koje prate liniju noge, svijet traperica danas je raskošniji no ikad, a raznovrsni modeli progovaraju o povijesti tog sada već kultnog modernog klasika modnog svijeta. Ipak, pronaći onaj savršeni par traperica u kojima ćete se osjećati udobno i izgledati odlični nije uvijek jednostavan zadatak, a još zahtjevnijim brza moda i sve pristupačniji modeli koji iako nose privlačnu cijenu, istovremeno nose i minimalnu posvećenost kroju i materijalu koji su toliko bitni kada su traperice u pitanju.

NAJPOSEBNIJE TRAPERICE KOJE SU OSVOJILE MODNI SVIJET

Potraga za savršenim parom koji će savršeno laskati ženskoj figuri i trajati godinama završila je pojavom brenda RE/DONE na modnoj sceni. Nakon što su se na uličnoj modnoj pisti u njihovim trapericama prošetale sve it djevojke od Leander Medine do Kendall Jenner i Emily Ratajkowski, a na stotine drugih fotografija modno osviještenih djevojaka u RE/DONE trapericama su ispunile Instagram, svi su se pitali – tko je brend iza najpopularnijih traperica na svijetu i što je to toliko posebno u njima?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @louvills

Brend RE/DONE prije samo četiri godine osnovali su Sean Barron i Jamie Mazur u Los Angelesu. Iako ih danas mnogi ističu kao najpopularniji brend traperica na svijetu, RE/DONE je od samog početka bio i do danas ostao mnogo više od brenda traperica. Posebnost i čar RE/DONE traperica ne nalazi se samo u savršenom modelu traperica, već u samom procesu njihove izrade koji je pomaknuo granice i ponudio nova rješenja koja na kraju donose jednako kvalitetan i privlačan proizvod. Kako su proizveli traperice kvalitetne i privlačne poput onih iz ponude najluksuznijih brendova na potpuno drugačiji način?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Juliane Diesner (@styleshiver)

RE/DONE – MODNI BREND ZA BUDUĆNOST

Umjesto novog traper materijala, brend RE/DONE koristi vintage modele traperica kultnog traper brenda Levi’s koje se paraju po šavovima i pretvaraju u najbolji mogući materijal jer traper koji je Levi’s koristio za svoje vintage modele danas je teško nadmašiti po kvaliteti. Taj se materijal tada pretvara u nove RE/DONE modele koji mu donose novi izgled, ali zadržavaju njegovu prošlost u udobnosti materijala i posebnosti koja se krije u svakom paru – savršeni spoj starog i novog koji je u modnom svijetu gotovo nemoguće pronaći.

Inovativan pristup izradi traperica ne čini ih samo posebnim, već RE/DONE ističe kao brend budućnosti, ekološki osviješteni i održivi, kao modni pokret i kao jednog od ključnih pokretača novih modnih strujanja koji svojim proizvodima i porukom iza njih mijenjaju svijet.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02)

Najposebnije traperice na svijetu sada su dostupne i u Hrvatskoj, odnosno Zagrebu, u poznatom Indigo storeu u Dežmanovoj ulici. Koji modeli vaš tamo već čekaju i što još nudi popularni brend – otkrivamo u nastavku.

Foto: Instagram, RE/DONE

Učitati još
Zatvori