Ravne sandale za sve koji ove sezone ne žele natikače

Ravne sandale za sve koji ove
sezone ne žele natikače

A post shared by Alex Noiret (@alexnoiret) on

Ljeto je, čini se, stiglo i prije vremena, a s njime potreba za obnovom garderobe. Polako spremamo zatvorene cipele, balerinke i tenisice te tražimo što otvorenije sandale kako bi se što efektnije borili s vrućinom. A vjerni modeli koji je s nama već godinama svakako su oni ravni.

Vjerojatno nema klasičnijeg modela za ljetne dane od ravnih sandala s remenčićima. No kada ih s trona istisne neki drugi, daleko popularniji trend, postaje teško pronaći one prave za sebe. Ove su ljetne sezone u prvom planu definitivno natikače – u ponudi je jako puno različitih modela, s visokom i niskom petom, sa zatvorenim ili otvorenim prstima – tražite li jednostavnu cipelu u koju stopalo samo sklizne i spremni ste sa polazak, nećete sigurno biti razočarani.

Ali što ako ipak želite investirati u klasične sandale, ravne i s pokojim remenčićem koje ćete nositi svaki dan? Potraga je malo kompliciranija, ali mi smo je odlučili olakšati. U nastavku donosimo 23 para iz aktualnih ljetnih kolekcija brendova koje će se uklopiti u svaki stil.

Gdje kupiti najljepše ravne sandale?

Mango

Mango

H&M

H&M

Bershka

H&M

Massimo Dutti

Massimo Dutti

H&M

H&M

Zara

Mango

Mango

Guliver

Guliver

Zara

Stradivarius

Twinset (Karla.com)

Loriblu (Karla.com)

Ancient Greek (Karla.com)

Massimo Dutti

Zara

Zara

Foto: Instagram, Zara, H&M, Stradivarius, Karla, Guliver, Bershka, Mango

Učitati još
Zatvori