Ravne sandale dovoljno lijepe i za posao i izlaske

Ravne sandale dovoljno lijepe i
za posao i izlaske

Topli ljetni dani vraćaju nas najudobnijim modelima cipela među kojima će se pronaći oni stari favoriti i neki novi modeli. Od ljeta do ljeta, ravne sandale zadržavaju status ne samo najudobnijih, već i najpraktičnijih i najpopularnijih ljetnih cipela. Udobne za nošenje i jednostavne za kombiniranje, ravne sandale su u svijetu cipela postale sinonim za ljeto i ležerne kombinacije za uživanje u toplim danima na gradskom asfaltu i pješčanim plažama. Ipak, ravne sandale ove sezone nisu rezervirane samo za najležernije prilike i kombinacije.

Popularni modni brendovi prepoznatljivu jednostavnost i udobnost ravnih sandala spojili su s elegantnim siluetama, decentnim detaljima i finim materijalima kako bi kreirali modele koje ćete nositi od jutra do večeri, čak i unutar poslovnih i večernjih kombinacija.

Souliers Martinez

Ravne sandale koje ćete nositi od jutra do večeri

Poslovna i večernja garderoba čak i za najvećih ljetnih vrućina zadržavaju formalni karakter i dozu elegancije. Klasične salonke i elegantne sandale s povišenom, ali udobnom potpeticom zasigurno su najpopularniji ljetni modeli cipela za elegantni look. Ipak, u posljednjih nekoliko godina pravila odijevanja drastično su se promijenila i udaljila od onog vrlo formalnog i strogog izgleda zbog čega ne čudi da su ljetni dani istaknuli ravne sandale kao novu omiljeni obuću. Čak i kada je o poslovnim i večernjim kombinacijama riječ.

Od jednostavnih modela sa tankim trakama do efektnih sandala s trendi pomakom u detaljima i boji, jedan savršeni par ravnih sandala je sve što vam treba. U nastavku smo izdvojili divne ravne sandale za ljeto ispred nas koje ćete nositi od jutra do večeri, na plažu, ali i na posao i u večernji izlazak.

Cult Gaia
H&M
H&M
H&M
Aldo
Zara
Emme Parsons
Uterque
Aldo
Zara
Porte & Paire
H&M
H&M
H&M
Saint Laurent
Sezane
Zara
disimi?
Aldo
Alaia
Chloe
Saint Laurent
Saint Laurent
MiuMiu
Sezane

Učitati još
Zatvori