Ravne, udobne i u crnoj boji – ovo su najpoželjnije ljetne cipele

Ravne, udobne i u crnoj boji – ovo su
najpoželjnije ljetne cipele

Ljetna sezona donijela je raskoš trendova kako među odjevne komade, tako i na policu s modnim dodacima. Kao jedan od omiljenih, ali i neizostavnih modnih dodataka u svakoj ljetnoj kombinaciji su cipele. Od šarmantnih espadrila koje nas vode ravno na Francusku rivijeru do trendi modela s gradskih ulica u kojima ćemo iz dnevnog zakoračiti u večernji look, ljetne sezona ove je godine uistinu donijela baš svaki model cipela koje možemo poželjeti.

Uz trendi modele koji će plijeniti poglede već na policama trgovina, ljeto nas vraća i omiljenim klasicima s modernim pomakom koje krasi savršeni spoj elegantnih linija i efektnog izgleda. Jednostavni za kombiniranje unutar dnevnih i večernjih, ležernih i nešto formalnijih ili svečanijih kombinacija, klasici iz svijeta cipela i ove su godine apsolutni favorit među modnim dodacima i jedna od najboljih investicija u ljetnom ormaru jer ćemo se joj, bez sumnje, vratiti i sljedeće godine. Osim sofisticiranog karaktera i efektnog izgleda, u savršenom paru ljetnih cipela uvijek tražimo i udobnost koja će nam pomoći da bezbrižno uživamo u toplim ljetnim danima. Modne kuće, dizajneri i brendovi odgovor na našu potragu još jednom su ponudili u jednostavnim, praktičnim, elegantnim i udobnim ravnim cipelama u crnoj boji.

RAVNE CIPELE U CRNOJ BOJI U KOJIMA ĆEMO BEZBRIŽNO PROŠETATI KROZ LJETO

Sezane

Crne cipele klasik su kojem se vraćamo baš svake sezone. Od crnih gležnjača, nenadmašivog favorita o kojeg se odvajamo tek za najtoplijih ljetnih dana, i crnih balerinka i mokasinka koje su naš omiljeni dnevni odabir za proljetne i jesenske dane do jednostavnih i elegantnih crnih salonki, crne cipele ostaju važan dio naše garderobe i svakodnevne uniforme bez obzira na sezonu i trendove. Iako ljeti nerijetko biramo svjetliju paletu boja, crne cipele još uvijek se nalaze visoko na listi naših favorita. Kako izgledaju omiljene cipele u najudobnijem ljetnom izdanju?

Ljetne kolekcije donijele su savršeni par crnih ljetnih cipela u bezbroj različitih modela. Daleko od klasike na koju smo navikli i monotonije crne boje i minimalizma, najpoželjnije ljetne cipele u crnoj boji krasi udobna ravna potpetica i igra detalja, linija i silueta koja svaki par čini drugačijim i posebnim.

Sezane

Kao najpoželjniji modeli među udobnim i ravnim crnim cipelama za ljeto istaknule su se jednostavne i trendi natikače, sandale koje donose igru tankih remenčića i trake te mules modeli koje će obožavati svi oni koji ne vole otkrivati prste, ali još uvijek žele otvorenu i elegantnu ljetnu cipelu. Svoje favorite pronađite među četrdeset odličnih modela koje smo istaknuli u nastavku.

Uterque

K Jacques St Tropez

Gucci

Chloe

Chloe

ATP Atelier

ATP Atelier

Boyy

Gucci

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

Intentionally Blank

Mango

Mango

Mango

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

Ancient Greek Sandals

Ancient Greek Sandals

Ancient Greek Sandals

Ancient Greek Sandals

Ancient Greek Sandals

Ancient Greek Sandals

Ancient Greek Sandals

Foto: Instagram, Aldo, Ancient Greek Sandals, H&M, Mango, Net-a-porter, Sezane, Topshop, Uterque, & Other Stories

Učitati još
Zatvori