Pufasti komadi koje želimo u ormaru
Pufasti komadi koje želimo u ormaru

Pufasti komadi koje želimo u ormaru

Minimalistička modna era je trajala posljednjih nekoliko godina. Instagram je bio preplavljen minimalističkim streetstyleom, interijerima i detaljima aesthetic estetike. Međutim, kako je modni svijet vrlo brz u promjenama, posljednje vrijeme većina je kolekcija u vibrantnim tonovima s raznim detaljima. Vratila se estetika devedesetih, ali i ona s početka 2000-ih godina u kojima smo nosili neonske boje i predimenzionirane detalje. Volani, pufasti rukavi i perje iskaču gotovo iz svih kolekcija, a mi se ne možemo odlučiti koji komad nam se više sviđa.

Pufasti komadi kao dio neodoljivih kombinacija

Bilo da je riječ o crop topu, bluzi ili mini haljini pufasti komadi su toliko upečatljivi da svakoj kombinaciji daju ono nešto. Ove sezone posebno se nosi crop top pa je on u vidu pufastog detalja velikog cvijeća ili volana savršen detalj za zablistati na pravi način. Mini haljine s pufastim detaljima obožavamo, a posebno nas je osvojila nova Zarina ružičasta koja će biti veliki hit ovog ljeta. Pufasti detalji upadaju u oko i idealan su odabir ako nosite žensko odijelo kako biste ga učinili razigranijim. Stoga predlažemo pufasti crop top na odijelo u boji i sandale na visoku petu. Riječ je o trendi kombinaciji koja će odgovarati baš svima. Mini pufasta haljina u kombinaciji s popularnim sandalama na petu će vaš outfit učiniti posebno glamuroznim.

Ovo bismo izdvojili kao idealan odabir za svečanu priliku ili event. Kada govorimo o bojama, u modi su jarke boje. Ružičasta se ovu godinu nametnula kao IT boja, stoga bismo posebno izdvojili ružičaste pufaste komade. No, u modi je kelly zelena, narančasta, a trendi su i color blocking kombinacije u kojima spajate nespojivo. U tom smislu spoj ružičaste i narančaste čini neodoljiv outfit. Moda je zaigrana i fluidna stoga se nemojte bojati uložiti u upečatljive komade. Ako se zaigrate na pravi način, stvorit ćete neodoljive kombinacije u kojima ćete se posebno istaknuti. U nastavku izdvajamo najljepše pufnaste komade.

Zara
Mihano Momosa
Mihano Momosa
Mihano Momosa
Rotate Birger Christensen
Stine Goya
Stine Goya
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara

Foto: IMAX, Zara, Mytheresa, Stine Goya, Mihano Momosa

Učitati još
Zatvori