Prvi proljetni modeli cipela u bojama

Prvi proljetni modeli cipela u bojama

Ako ste ovih dana šetali dućanima, sezonska sniženja sigurno niste izbjegli, a kako se sezona zimskih sniženja polako bliži svom kraju, zasićenje starom zimskom robom sve više raste. Istovremeno se okrećemo novoj sezoni i potajno već nadamo proljetnim danima kada će odjevne kombinacije napokon biti lakše, lepršavije, nježnije i u znaku najljepših boja toplije sezone. Modni brendovi već su počeli pomalo lansirati svoje novitete, zasad još uvijek za prijelaznu sezonu i prve mjesece 2019., no svejedno se tu nađe dovoljno novih stvari da uzbuđenje zbog nadolazećeg proljeća sve više raste.

Primijetili smo kako su u high street trgovine i web shopove ovih dana pristigli prvi modeli proljetnih cipela u bojama, a boje su definitivno nešto što će nam kroz par tjedana i mjeseci biti nužno da osvježimo svoju garderobu nakon zimske monotonije i sivila koje najčešće oboji žensku garderobu u hladnijim danima.

Modeli cipela u bojama kreću se od balerinki i mokasinki pa sve do salonki na visoku petu, a stilova je dovoljno da se u njima nađe svaka trendseterica. Ono što još preostaje izabrati je sama boja; crvena, žuta, tonovi plave i ljubičaste, ali i oni elegantni zemljani, trenutno su dostupni na izbor.

Mango

Mango

Uterque

Uterque

Uterque

Bershka

Uterque

Mango

Bershka

Bershka

Bershka

Uterque

Uterque

Bershka

Mango

Učitati još
Zatvori