Prvi pogled na kupaće kostime za ljeto

Prvi pogled na kupaće kostime za ljeto

Iako smo kalendarski gledano još prilično daleko od ljeta, poznati modni brendovi već su spremni za najtopliju sezonu. Najnovije kolekcije kupaćih kostima počele su pristizati u brojne webshopove i tako nam dale blagu naznaku toga koji će beachwear trendovi prevladavati na ljeto 2022.

Mi smo istražile novu ponudu svjetski poznatih brendova badića, koji svake toplije sezone definiraju hit modele i stilove. Ovi ‘it’ kupaći kostimi redovito se viđaju na plažama mondenih ljetnih destinacija i često su inspiracija za mnoge druge brendove, a naročito one high street predznaka.

Prvi kupaći kostimi za ljeto 2022.

Zimmermann, Solid & Striped i Hunza G, tri su vodeća beachwear brenda u koje se ugledaju brojni drugi dizajneri i čiji stilovi spadaju u apsolutne bestsellere među svjetskim trendsetericama.

Upravo njihove ‘best of’ modele iz novih kolekcija za ljeto 2022. izdvajamo vam u nastavku, a stilovi variraju od klasičnih jednodijelnih badića do efektnih bikinija. Primjetan je snažan zaokret prema retro siluetama (naročito u slučaju modela s visokim gaćicama), a osim ovog trenda viđamo i mnogo pametno krojenih kupaćih kostima koji vješto oblikuju figuru, kao i badiće zanimljivih tekstura među kojima prednjači ona ‘teddy’ stila. Od bezvremenske crne do atraktivnih color-block kombinacija, u nastavku vam očekuje prvi pogled na nadolazeće ljeto na plažama!

Zimmermann

Solid & Striped

Hunza G

Foto: Zimmermann, Solid & Striped, Hunza G

Učitati još
Zatvori