Prvi Mango kaputi za zimu već su na sniženju

Prvi Mango kaputi za zimu već
su na sniženju

@margauxcourtois

Kišni tjedan koji je iza nas, a po svemu sudeći i ispred nas, napokon nas je potaknuo da zavirimo u modne trgovine i počnemo razmatrati odjevne komade i modne dodatke u kojima ćete uživati cijele hladnije sezone. Naravno, jedna od najvažnijih investicija, kao i svake zime, jest ona u zimski kaput, jer upravo kaput ostavlja prvi dojam pri susretu s ljudima, dok slojevi koji se nalaze ispod kaputa istovremeno padaju u drugi plan.

Za dobar kaput, srećom, više nije nužno izdvojiti više tisuća kuna, jer su se high street brendovi potrudili napraviti dobre i kvalitetne modele za sve zimske stylinge. Jedan od tih brendova je i Mango, koji svake godine predstavlja sve bolje zimske kapute i stavlja nas na slatke muke kada treba suziti izbor ponuđenih favorita.

Prvi Mango kaputi već su na sniženju

Prvi kaputi koji su još krajem ljeta i početkom jeseni stigli na vješalice domaćih trgovina modnog brenda Mango sada se već mogu naći na popustu, pa ako ste u potrazi za svojim savršenim modelom, možda u ovom izboru pronađete svoj kaput iz snova.

Svi modeli na popustu vrlo su klasični i lako će se uklopiti u svaku odjevnu kombinaciju, bilo da se radi o modelu ravnog kroja u crnoj boji ili modelu na preklop u boji devine dlake. U nastavku donosimo nekolicinu zgodnih modela koje ćete trenutno naći na popustu:

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori