Prvi badići za 2019. su već stigli i izgledaju odlično

Prvi badići za 2019. su već stigli
i izgledaju odlično

@lucywilliams02

Prvi dani nove godine donijeli su prve kolekcije s potpisom poznatih modnih kuća, dizajnera i brendova koje su najavile neke od modnih trendova i ‘it’ komada koji će obilježiti 2019. godinu. Uz nove mini kolekcije u čijem se središtu još uvijek nalaze najpoželjniji zimski modeli u novom, osvježenom izdanju, prvi dani nove godine donijeli su i prve kupaće kostime koji su nas potaknuli na maštanje o dugom, toplom ljetu.

PRVI KUPAĆI KOSTIMI ZA 2019.

Iako su topli i sunčani ljetni dani daleko, prvi kupaći kostimi unijeli su dašak ljetne sezone u zimsko sivilo i najavili nove trendove koje ćemo obožavati tijekom najtoplijih dana. I dok će mnogi među nama svoje modele odabrati sada, ali nositi tek za nekoliko mjeseci, neki će priliku za uživanje u sunčanim i toplim danima, ali i prvim modnih trendovima za ljeto 2019. godine imati već sada, na odmoru u toplim krajevima u kojima je ljeto na svojem vrhuncu.

SKYE & staghorn

Najbolji modeli kupaćih kostima iz prvih kolekcija za 2019. godinu nose potpis sve popularnijih australskih brendova što ne iznenađuje jer Australci upravo uživaju u svojoj ljetnoj sezoni. Jednostavni, ali i efektni, australski brendovi još jednom su pokazali kako dizajnirati savršeni kupaći kostim prema najnovijim modnim trendovima u kojem ćemo se osjećati dobro i izgledati odlično. Uz australske brendove, svoje prve modele kupaćih kostima za 2019. predstavili su i popularni high street brendovi H&M i Oysho.

Od jednodijelnih modela do dvodijelnih badića, od jednostavnih krojeva i zaigranih asimetričnih modela, od neutralne palete boja do raskošnih uzoraka – izdvojili smo 50 najboljih prvih modela kupaćih kostima za 2019. godinu.

SKYE & STAGHORN

SOLID & STRIPED

MATTEAU

H&M

MARA HOFFMAN

FELLA

OYSHO

PEONY

OSÉREE

Foto: Instagram, H&M, Fella, Matteau, Net-a-porter, Oysho, Peony, Skye & staghorn, Solid & striped, Urban Outfitters

Učitati još
Zatvori