Na kišni dan maštamo o ljetu jer stigli su prvi high street badići

Na kišni dan maštamo o ljetu jer stigli
su prvi high street badići

Kako provesti kišnu večer? Maštajući o dugom toplom ljetu! Iako nas od vrućih i sunčanih ljetnih dana dijeli još nekoliko mjeseci, za planiranje godišnjeg odmora i garderobe koju ćemo sa sobom ponijeti na ljetovanje nikad nije prerano. Potvrdile su to i najpopularniji high street brendovi koji su ovih dana predstavili svoje prve kolekcije kupaćih kostima za sezonu proljeće/ljeto 2022. Nakon modela s potpisom poznatih beachwear brendova Hunza G, Solid & Striped i Zimmermann pregled kojih možete pronaći ovdje, prvi kupaći kostimi u kojima ćemo provesti ljetne dane na plaži stigli su i u high street trgovine H&M, Mango i Oysho.

Kako izgledaju prvi high street kupaći kostimi za sezonu proljeće/ljeto 2022. i koje su trendove koji će zavladati domaćim i svjetskim plažama istaknuli?

H&M

Stigli su prvi high street kupaći kostimi

Iako se trenutno u središtu modnog svijeta nalaze proljetne kolekcije i prvi proljetni favoriti čije vrijeme tek dolazi, u kolekcijama high street brendova istaknulo se i nekoliko prozračnih modela kao stvorenih za najtopliju sezonu. Uz prve ljetne odjevne komade, high street brendovi predstavili su i svoje prve kolekcije kupaćih kostima za novu sezonu uživanja na pješčanoj plaži ili uz bazen.

Naredni tjedni i mjeseci zasigurno će donijeti još nekoliko novih modela i kolekcija kupaćih kostima, high street brendovi su i prije početka tople sezone ponudili baš sve modele koje možemo poželjeti ove sezone.

High street kupaći kostimi bit će jedan od modnih favorita za ljetne dane. U središtu trendova koji će ovog ljeta vladati plažama istaknuli su se jednodijelni i dvodijelni modeli u vibrantnim bojama koje već možete pronaći u Mango kolekciji. I dok je Mango stavio fokus na modele u jarkim bojama, H&M je ostao vjeran neutralnim i zemljanim tonovima koje je spojio s još jednim trendom koji će obilježiti svijet kupaćih kostima u 2022. – rebrastom teksturom. Prvi high street kupaći kostimi s Oysho potpisom ove godine donose spoj zagasitih boja i decentnih, ali efektnih detalja poput volana i proreza.

Najbolje modele iz kolekcija high street brendova H&M, Mango i Oysho koje možete kupiti odmah donosimo u nastavku.

Mango

Oysho

H&M

Foto: Instagram, H&M, Mango, Oysho

Učitati još
Zatvori