Prve modne kolekcije za 2021. potiču na pozitivne promjene

Prve modne kolekcije za 2021. potiču
na pozitivne promjene

S posljednjim danima prošle godine i prvim danima nove godine, stigle su prve modne kolekcije za 2021.. High street brendovi još jednom su oni koji su prvi odgovorili na izazov garderobe za novu godinu te u svojim kolekcijama istaknuli nove modne trendove i favorite. Kako će naša garderoba izgledati na početku nove godine i koje trendove high street brendovi predviđaju za nadolazeće tjedne i mjesece?

Nova godina, nova garderoba

Iako je godina nova, modni favoriti i trendovi za njezin početak još uvijek slični su onima u kojima smo proveli 2020. godinu i prilagođeni svakodnevici u kojoj mnogi među nama rade od kuće te u kojoj i većinu slobodnog vremena provodimo u svojim domovima. Loungewear je modni trend koji je bez sumnje obilježio prošlu godinu kada smo njegovu čar otkrili na jednoj novoj razini. Udobni modeli jednostavnih krojeva i ležernog karaktera, od finog pletiva ili mekog pamuka ponovno su se istaknuli u središtu kolekcija. Novo, osvježeno izdanje loungewear setova, ležernih haljina, kardigana i drugih modela pletiva dolazi u novim bojama s naglaskom na neutralne i pastelne tonove te s novim zanimljivim detaljima.

Loungewear trendu, modne kolekcija za 2021. pridružile su još jedan trend kojeg krasi jednaka udobnost, ali koji umjetno na relaksaciju poziva na kretanje. Naravno, riječ je o activewear odjevnih komadima i modnim dodacima koje će u svoje garderobe dodati svi oni na čijim su se listama novogodišnjih odluka našle rekreacija i tjelovježba. Jednostavni odjevni komadi za vježbanje također su dobili novi trendi pomak zbog čega ćemo neke od modela birati i za svakodnevne ili kućne kombinacije.

Prve modne kolekcije za 2021. stigle su na high street

Kako dva ključna trenda za 2020. godinu izgledaju u interpretaciji high street brendova Mango, Pull & Bear, & Other Stories, H&M i COS? Pogledajte u nastavku!


Mango


Mango prve modne kolekcije za 2021.
Mango prve modne kolekcije za 2021.
Mango prve modne kolekcije za 2021.

Pull & Bear


Pull & Bear prve modne kolekcije za 2021.

& Other Stories


& Other Stories prve modne kolekcije za 2021.
& Other Stories prve modne kolekcije za 2021.
& Other Stories prve modne kolekcije za 2021.

H&M


H&M prve modne kolekcije za 2021.

COS


COS Activewear prve modne kolekcije za 2021.
COS Activewear prve modne kolekcije za 2021.
COS Activewear prve modne kolekcije za 2021.

Foto: Instagram, & Other Stories, COS, H&M, Mango, Pull & Bear

Učitati još
Zatvori