Novi trendovi za jesen ubrzano nam stižu, a tu su i nove suknje koje ćemo nositi cijele sezone

Novi trendovi za jesen ubrzano nam stižu, a tu su i nove suknje koje ćemo nositi cijele sezone

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by H&M (@hm) on

Ako ste imale tu sreću otputovati na ljetovanje, velike su šanse da se ovih dana opuštate u društvu obitelji i prijatelja i tek tu i tamo pogledavate na svoj mobitel. Istovremeno, modni nam brendovi iza kulisa intenzivno pripremaju odjevne novitete za jesen, te police svojih virtualnih trgovina iz dana u dan popunjavaju uzbudljivim novostima za kojima će pravi interes zapravo zavladati s početkom one dobro nam poznate ‘back to school’ sezone.

Ova će jesen po mnogočemu biti zanimljiva i intrigantna, jer modni ciklus kakvim ga znamo, s revijama koje tradicionalno popunjavanju mjesec dana dug modni maraton u rujnu i listopadu, u jeku koronavirusa postao je stvar prošlosti. Modni se brendovi prilagođavaju novonastaloj situaciji, a u tu svrhu koriste najmoćniji alat trenutno – internet i društvene mreže. Upravo su webshopovi ti koji trenutno bujaju i ostvaruju rekordne rezultate, a u jedan od njih ovih smo dana navratile i mi. Riječ je o online trgovini brenda H&M, koja je poznata po tome da već u kolovozu ima pregršt odjevnih noviteta za cijelu jesensku sezonu. Iznimka nije ni ova godina, no bit će zanimljivo vidjeti što će potrošačice iz tog mora odjevnih noviteta i modnih trendova zapravo birati i nositi. Ono što je sigurno – svaka jesenska garderoba mora imati barem jednu dobru suknju!

Suknja je komad koji ima svestranu privlačnost; ona može biti sasvim klasična, elegantna i damska ili pak inspirirana aktualnim modnim trendovima, statement prizvuka i s pomakom. U kakvom god ruhu je preferirate, vrlo lako sparit ćete ju sa svim onim klasičnim komadima u svom jesenskom ormaru, počevši od bezvremenske bijele košulje (koju možete posuditi i iz muškog ormara), preko finog pletiva, pa sve do univerzalno popularnog bijelog T-shirta. Balerinkice, mokasine, pa čak i gležnjače za prve hladnije dane u jesenskoj sezoni, zaokružit će look u kojem će glavnu riječ voditi upravo vaša suknja.

U H&M-u smo pronašle fora modele u kojima zamišljamo svoju jesen: tu su trendi modeli inspirirani stilom 90-ih i nezaboravnim filmom Clueless, suknje s printom koje će privlačiti pozornost bogatim uzorcima, senzualne slip suknje od satena ili svile… Ukratko, za svaku ženu i za svaki ženski ormar ove jeseni ponešto!

Plisirane mini suknje

Pletene suknje

Svilene/satenske suknje

Traper suknje

Suknje s printom

Suknje kombinirane uz sweatshirte

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori