Prva Mango kolekcija za novu sezonu najavila je ležernu i cool jesen

Prva Mango kolekcija za novu sezonu
najavila je ležernu i cool jesen

Nakon velikih ljetnih sniženja, red je došao na prve jesenske kolekcije. Prvi modeli za novu sezonu potaknuli su nas na razmišljanje o transformacije naše garderobe. Pitanje koje će nam se prirodno nametnuti kada je riječ o sezonskoj transformaciji garderobe je odakle krenuti?

Nakon prvog koraka koji je uvijek pospremanje stvari koje neće biti dio naše nove sezonske garderobe, ali ćemo im se vratiti sljedeće zime i nakon drugog koraka koji će u našu garderobu vratiti proljetne favorite iz prethodnih sezona koji su tijekom zimskih mjeseci bili spremljeni na najvišoj polici, u kutiji ili koferu ispod kreveta, vrijeme je za nekoliko modnih noviteta.

U odabiru novih odjevnih komada i modnih dodataka, uvijek tražimo modele koji nedostaju u vašem ormaru, ali koji će se lako kombinirati s komadima koje već imate. Kako bi dodatno olakšao potragu za najboljim jesenskim modelima koje možete dodati u svoj ormar, high street brend Mango predstavio je kolekciju koja donosi ključne odjevne komade i modne dodatke za baš svaki jesenski ormar.

Prva Mango kolekcija za jesen 2020.

Svoje kolekcije za jesen već su predstavili high street brendovi Zara, Massimo Dutti i Stradivarius, a prije nekoliko dana pridružio im se i španjolski high street Mango koji je u nekoliko ključnih modela najavio ležernu i cool jesen ispred nas.

Iako nevjerojatno jednostavna, nova Mango kolekcija donosi modele koji će svoje mjesto pronaći u baš svakom ormaru. Za svakodnevne kombinacije, poslovni look i večernje outfite, u novoj kolekciji omiljenog high street brenda ističu se baloner i kožni blejzer, cosy pletivo i traperice, T-shirt i klasična košulja s trendi pomakom.

Uz odjevne komade među kojima ćete pronaći sve što vam zapravo treba za prve jesenske dane, Mango je prvu kolekciju za jesensku sezonu obogatio i s nekoliko efektnih, ali, baš poput ostatka kolekcije, jednostavnih modnih dodatakaZlatni nakit i baguette torba, klasične gležnjače, chunky tenisice i elegantne loaferice odlično su zaokružili i upotpunili kolekciju, a jednaki efekt ostvarit će i u našoj jesenskoj garderobi.

Bez obzira koje komade dodate u shopping košaricu, s novim Mango modelima ne možete pogriješiti! Pogled na kolekciju i divne vizuale donosimo u nastavku, a sve modele, kao i ostatak Mango ponude, možete pronaći u najbližoj trgovini te na mango.com.

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori