Mini zimski trend: Prsluci koje možete kombinirati na sve outfite
Mini zimski trend: Prsluci koje možete kombinirati na sve outfite

Mini zimski trend: Prsluci koje možete
kombinirati na sve outfite

Zima nam je u znaku novih trendova, a koje ćete prihvatiti ovisi o vama samima. Ponekad samo želimo igrati na sigurno i uložiti u komade koje ćemo dugo nositi. No, ove zime modni svijet potencira na maštovitost i zaigranost i možda je pravo vrijeme da se i sami iskušamo u vibrantnim outfitima.

Zimi se potrebno slojevito odjenuti, stoga morate uložite u ključne komade koji će vaš outfit učiniti zanimljivim. Posebno su nam za ‘oko zapeli’ prsluci i to različiti modeli. Kako nositi i kombinirati prsluke ove zime, saznajte u nastavku.

Prsluci kao modni dodatak vibrantnoj kombinaciji

Kada govorimo o prslucima, mislimo na različite modele. Primijetili smo klasične modele, kao nastavak od poslovnog odijela, zatim traper modele, ali i deblje verzije koje možete nositi umjesto jakne. Riječ je o odjevnom predmetu koji se lako kombinira, a ako ga uparite s pravim detaljima, možete kreirati zanimljivu kombinaciju.

Krojevi su različiti i u tom smislu u ponudi su oversized modeli, ali i strukirani u kojima ćete izgledati elegantno. Popularni su modeli od umjetnog krzna kao i puffer model koji može zamijeniti jaknu.

Zimske prsluke predlažemo kombinirati na večernje i dnevne outfite. Kada govorimo o dnevnim outfitima, prsluk od umjetnog krzna možemo zamisliti na traperice, popularne buce i debelu vestu. S tom kombinacijom spremni ste za gradsku kavu ili šetnju na Adventu.

Možete ih nositi i na sportske kombinacije, osobito ako je riječ o puffer modelu. Tanje modele koji su nastavak odijela, predlažemo nositi na poslovne kombinacije kako biste im dali završni touch. U nastavku izdvajamo najljepše prsluke iz aktualne ponude.

zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
CANADA GOOSE
GOLDBERGH
GOLDBERGH
GOLDBERGH
GUCCI
GUCCI
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
MONCLER GENIUS
TORY SPORT

Foto: Instagram, Zara, Mango, Mytheresa

Učitati još
Zatvori