Jedan odjevni komad u kojem se krije tajna uvijek savršene odjevne kombinacije

Jedan odjevni komad u kojem se krije tajna
uvijek savršene odjevne kombinacije

Polako se približavamo proljetnoj sezoni koju će u svakom ormaru obilježiti nekoliko novih trendova, nekoliko poznatih i uvijek popularnih modela i nekoliko neočekivanih favorita. Između modela kojima se uvijek vraćamo i neočekivanih modnih favorita smjestit će se proljetni kombinezon.

Kombinezon je postao toliko popularan komad da se zavukao u svaki dio naše garderobe i istaknuo kao savršeni izbor za baš svaku priliku. Uz jednostavne modele koji stvaraju ležerni dnevni look, kombinezoni su postali savršeni izbor čak i za one najposebnije prilike poput vjenčanja za koje ga osim uzvanica biraju i same mladenke.

Svaka sezona nosi svoju verziju kombinezona, komada koji se oduvijek, a osobito u posljednjih nekoliko godina, ističe kao udobnija i praktičnija alternativa ženstvenoj haljini. Kako će izgledati proljetni kombinezon ove godine?

Sézane

Proljetni kombinezon – jedan komad za savršeni outfit

Kao najpoželjniji model kombinezona za proljetnu sezonu istaknuo se svestrani boiler model koji donosi savršeni spoj ležernog karaktera i elegantnog izgleda. Inspiriran klasičnim radničkim kombinezonom, boiler kombinezon krase stroge linije, gornji dio u stilu košulje i nogavice ravnog ili širokog kroja. U neutralnim ili pastelnim bojama, od finih materijala, trapera ili samta, boiler kombinezon bit će savršeni izbor za jednostavni i efektni svakodnevni look, a jednako dobro izgledat će u kombinaciji s elegantnim modnim dodacima, ali i kao dio ležernog looka unutar kojeg ćemo ih spojiti s omiljenim parom tenisica i praktičnom malom torbom na remenu ili ruksakom. Među favoritima istaknut će se i modeli inspirirani sedamdesetima te romantično izdanje kombinezona koje ćemo pronaći u nijansama ružičaste i detaljima poput puf rukava i volana.

Najbolje modele koje nećete skidati sa sebe tijekom nadolazećih mjeseci izdvojili smo u nastavku.

Sézane
Mango
Caes
Sézane
Diane Von Furstenberg
Sézane
Halfboy
Lafayette 148
Mango
Sea
Rivet Utility
Sézane
Sézane
Bouguessa
Gucci
Isabel Marant Étoile
Mango
Učitati još
Zatvori