Najšarmantniji proljetni kaputići dolaze u divnim bojama

Najšarmantniji proljetni kaputići
dolaze u divnim bojama

@blaireadiebee

Kalendarsko proljeće još nije stiglo, ali sudeći prema policama omiljenih trgovina, možemo reći da je na modnu scenu proljeće definitivno došlo. Proljetni kaputi ove godine izgledaju jednostavno neodoljivo. Šarmantna lagana pokrivala unose vedrinu u ormare, nakon zimskog sivila i tamnijih boja koje su obilježile hladnu sezonu. Poznati dizajneri kroz nove kolekcije najavili su modele, krojeve i paletu boja koju ćemo nositi čim stignu topliji dani. Proljetni kaputi su šarenim bojama apsolutni su ‘staple’, a ovo su novi favoriti iz high street i high end ponude.

Proljetni kaputi unose vedrinu u ormare

@lunadecasanova

Trendseterice su svoje proljetne kapute, kojima prkose promjenjivim vremenskim uvjetima, već počele šetati svjetskim metropolama. Odjevni komad, stvoren za prijelazno razdoblje riješit će vas svih modnih nedoumica. Nakon duge i tmurne zime, veselimo se svim laganim varijantama koje će zamijeniti tople slojevite kombinacije. Lepršave, ženstvene haljinice i suknje idealne su za prvo ispijanje kave na gradskoj terasi, a proljetni kaput poslužit će kada sunce zađe i predvečer zahladi.

Divni modeli u veselim bojama unose vedrinu na gradske ulice, ali i u garderobu koja je posljednjih mjeseci bila obilježena zagasitim nijansama. Ljubiteljice klasike i sve one koje vole igrati na sigurno teško će odoljeti klasičnim modelima s modernim pomakom, jer proljetni kaputi nikada nisu izgledali bolje. Osvježavajuća zelena, vibrantna narančasta, šarmantna žuta i romantična roza istaknule su se kao boje koje ćemo najčešće gledati na modelima kaputića za proljeće 2019.

Najljepši modeli za toplije dane

Acne Studios

Agnona

Bershka

H&M

H&M

L.K.Bennett

Mango

Mango

Bershka

Miu Miu

Norma Kamali

Pull&Bear

Bershka

Rejina Pyo

Reserved

Reserved

River Island

River Island

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

ZARA

ZARA

ZARA

Max Mara

 

Foto: Instagram, Bershka, ZARA, Mango, Net-a-porter, Harrods, Stradivarius, Pull&Bear, H&M, L.K.Bennett, River Island, Reserved

Učitati još
Zatvori