Proljetne haljine koje vas neće koštati više od 250 kuna

Proljetne haljine koje vas neće
koštati više od 250 kuna

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sofia Ruutu (@sofiaruutu)

Bliži se proljeće, a to znači samo jedno: uskoro nam slijedi zamjena zimske za proljetnu garderobu, pri čemu će do izražaja doći svi oni lagani komadi koje jedva dočekamo odjenuti s dolaskom toplijih dana.

Nema sumnje da će fokus i u nadolazećem proljeću biti na haljinama, koje će postati okosnica ženskih garderoba, neovisno o stilskom izričaju, dobi ili konfekcijskoj veličini. Zato je uvijek dobro imati barem jednu omiljenu proljetnu haljinu u svom ormaru na koju se možemo osloniti i koja će nas odijevati u niz različitih prigoda. Ona će savršeno funkcionirati u svako doba dana i noći te se nevjerojatno lako kombinirati uz sve: kožne jakne, blejzere, karidgane, gležnjače, tenisice i balerinke…

Proljetne haljine do 250 kuna koje su k tome vrlo efektne

Ako se tek spremate nabaviti jednu takvu haljinu s kojom ćete se moći družiti cijelog proljeća (a možda čak i u ljetnim danima), dobra je vijest da na high street sceni postoji pregršt efektnih modela s kojima ćete se i dalje zadržati unutar svog zacrtanog budžeta. A možda vas ovi modeli koje vam donosimo u nastavku inspiriraju i za kupovinu čak nekoliko efektnih proljetnih haljina koje ćete imati u rotaciji.

U svakom slučaju, ovog proljeća nećete pogriješiti ako se odlučite za mini i midi modele cvjetnog printa ili pak šarmantne puf haljine voluminoznih rukava. Naš izbor cijenom pristupačnih modela haljina za proljeće 2021. čeka vas u nastavku!

H&M

Monki

Stradivarius

Mango

Foto: H&M, Monki, Stradivarius

Učitati još
Zatvori