Pronašle smo traperice koje pristaju baš svima

Pronašle smo traperice koje
pristaju baš svima

Jesenska sezona u naše je ormare unijela raskošne siluete i materijale, dok se omiljenim neutralnim tonovima pridružuju zemljane i zagasite nijanse.

Uz jednostavne modele poput košulje i blejzera bez kojih ne bismo mogli zamisliti garderobu za jesensku sezonu, ženstvene haljine i svestrane suknje još uvijek će plijeniti pažnju u modnom svijetu i našim ormarima.

Ipak, u svakom jesenskom ormaru naći će se mjesto za nekoliko ključnih modela hlača koje će našem jesenskom stilu dati onaj cool faktor, dozu udobnosti i bezbroj mogućnosti kada je u pitanju kreiranje svakodnevnih kombinacija.

Jedine traperice koje zapravo trebate za jesen 2021.

Jesen nas vraća omiljenim modelima od trapera, ali i klasičnim hlačama s modernim pomakom koje su odavno prestale biti rezervirane za formalne ili poslovne kombinacije te postale jedan od apsolutnih modnih favorita brojnih street style zvijezda. Jedan se model traperica istaknuo trendi izgledom i laskavom siluetom koju stvara. Spoj širokih nogavica i visokog struka ima efekt optičke varke zbog koje će nam struk izgledati uže, a noge duže.

Jednostavne za kombiniranje i jednako primjerene za dnevne i večernje kombinacije, it traperice za jesen koje laskaju svakoj figuri bit će jedan od najboljih novih odjevnih komada koji možete dodati u svoju garderobu, a iz kojeg ćete izvući pregršt efektnih kombinacija u kojima ćete se osjećati odlično i izgledati nekoliko centimetara više. Ako želite naglasiti efekt užeg struka i dužih nogu, traperice širokih nogavica i visokog struka spojite s cipelama koje krasi nekoliko centimetara povišena potpetica.

Za svaku garderobu, za svaki stil i za svaku figuru, najpoželjnije traperice jesenske sezone s efektom koji ćete obožavati i zbog kojeg ćete ih nositi gotovo svaki dan u 10 top modela izdvojili smo u nastavku.

Massimo Dutti
Mango
The Row
Massimo Dutti
Sezane
H&M
Citizens of Humanity
Mango
Magda Butrym
Dries Van Noten
Massimo Dutti
H&M
SLVRLAKE
Victoria Beckham
Mango
Massimo Dutti
H&M
H&M

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Sezane

Učitati još
Zatvori