Princeza Diana kao savršena inspiracija za jesenske kombinacije

Princeza Diana kao savršena inspiracija
za jesenske kombinacije

Od samih početaka pojavljivanja u javnosti do zrelijeg stila kojeg je prezentirala nakon godina na svojoj poziciji, princeza Diana je uvijek bila pod povećalom javnosti, a samim time i ono čime je svakodnevno u medijima predstavljala kraljevski dvor. Haljine i odijela krojili su se specijalno za nju, točno se znalo koje dizajnere preferira, a brojni od njezinih lookova zauvijek će ostati zapamćeni u modnoj povijesti. Dianin ormar uvijek je imao dva lica, onu elegantnu i onu ležerniju, a najbolje od njega u svojoj jesenskoj kolekciji i novom modnom editu donosi nam Anthropologie.

Nova sezona, nova modna ikona kao inspiracija

Nakon ljetnog edita inspiriranog Audrey Hepburn, Anthropologie je inspiraciju za jesensku sezonu odlučio potražiti u ormaru još jedne modne ikone – princeze Diane.

Fotografije princeze Diane nepresušan su izvor modne inspiracije. Za uživanje u prirodi ili formalne večere, Diana je birala klasiku s odvažnim pomakom koji ju je uvijek isticao. Da je njezin modni stil, baš poput odjevnih komada koje je nosila, vječan, ove je sezone pokazao Anthropologie koji je jedan od svojih jesenskih edita posvetio upravo Diani. Novi Anthropologie modni edit donosi modernu interpretaciju desetak odjevnih kombinacija iz ormara princeze Diane.

Pletivo i traper, retro haljine i karirani uzorak– modni favoriti iz ormara princeze Diane ove sezone vratili su se u jednako šarmantnom i elegantnom izdanju, ali s trendi pomakom koji ih ističe kao savršeni izbor za ljetne kombinacije. Iza modela nalaze se brendovi En Saison, Avec Les Filles i mnogi drugi, a u Anthropologie editu nosi ih model koji neodoljivo podsjeća na Dianu.

Kako izgledaju jesenske kombinacije princeze Diane u 2021.? Otkrijte u nastavku, a sve modele pronađite na anthropologie.com.

Preporuka

Zatvori