Tri raskošne boje koje će obilježiti jesenske modne trendove

Tri raskošne boje koje će obilježiti
jesenske modne trendove

Nova sezona donosi nove trendove, a novi trendovi donose novu garderobu. Iako ćemo nekoliko narednih tjedana još uvijek uživati u ljetnim modnim favoritima, početak jeseni vrijeme je kada će modni svijet okrenuti novu stranicu. Trendovi za nadolazeću jesensku sezonu postavljeni su još u veljači kada su modnim pistama prošetale prve jesenske kreacije s potpisom prestižnih modnih kuća i dizajnera. U nekoliko redizajniranih klasika te potpuno novim modelima, krojevima i siluetama, jesenske kolekcije donijele su raskoš noviteta među kojima su se lako iščitavali trendovi.

Baš kao i svake godine, u središtu modne sezone jesen/zima i njezinih najpoželjnijih trendova istaknula se raskošna paleta boja. S naglaskom na neutralne i zemljane nijanse, ali i dodatkom nekoliko vibrantnijih boja, jesenskai zimska paleta u trenu će osvježiti naš look i stvoriti efektne kombinacije, čak i kada je riječ o onim najjednostavnijima poput bluze i traperica ili uvijek privlačne i popularne haljine. Koje boje će obilježiti nadolazeću sezonu?

Milano Street Style

Primarne boje su it trend za novu sezonu

U središtu jesenske i zimske palete boja ove godine istaknut će se primarne boje – žuta, crvena i plava. U nekoliko raskošnih nijansi, primarne boje razbit će monotoniju jesenske garderobe i začiniti naše jesenske favorite u neutralnim tonovima. Crvenu boju ove ćemo jeseni nositi u njezinoj istovremeno najvibrantnijoj i najklasičnijoj nijansi. Na modnim pistama istaknula su se odijela i pletivo u crvenoj boji te efektni monokromni look u vibrantnoj nijansi. Za razliku od crvene, žuta boja u jesensku će paletu unijeti nijanse manjeg intenziteta, a nosit ćemo ju u kombinaciji s neutralnim tonovima poput sive, smeđe i crne. Posljednja od boja koje će obilježiti našu jesensku garderobu je plava. Nakon pastelnih nijansi plave koje su svoje mjesto pronašle u našem ljetnom ormaru, jesen nas vraća zavodljivim i raskošnim tamnoplavim tonovima koji će jednako dobro izgledati u kombinaciji s jarkim i zemljanim tonovima te (ne)bojama bijelom i crnom.

Svaka od ovih boja začiniti će naš jesenski ormar, a u svakodnevnim kombinacijama dati raskošniji i luksuzniji izgled. Kako izgledaju neki od hit modela u najpoželjnijim bojama nadolazeće sezone? Pogledajte u nastavku!

Vibrantna crvena

Milano Street Style
Bottega Veneta
Christopher Kane
Prada
Loro Piana

Žuti tonovi

Kopenhagen Street Style
Saint Laurent
Gabriela Hearst
King & Tuckfield
Asceno

Najtamnija nijansa plave

Paris Street Style
Valentino
I Love Mr. Mittens
Akris
Saint Laurent

Foto: ImaxTree, Net-a-porter

Učitati još
Zatvori