Velike kragne su neodoljivi trend koji će obilježiti jesenske kombinacije

Velike kragne su neodoljivi trend koji će
obilježiti jesenske kombinacije

Početak jesenske sezone označit će početak onog hladnijeg dijela godine, ali i početak velike transformacije ormara. Raskošnija od bilo koje druge sezone, jesen u modni svijet i naše ormare uvijek donosi dodatni nalet inspiracije i energije. Želja za promjenom i novim početkom ideja je i iza novih jesenskih kolekcija koje savršeno prenose atmosferu i raskoš jeseni te onaj osjećaj kreativnosti i nesputanosti koji u nama uvijek bude jesenski dani.

Među najpoželjnijim modnim trendovima koji će obilježiti jesenske dane očekivano se istaknuli pletivo i odjevni komadi od kože, raskošna paleta boja s naglaskom na zemljane tonove i primarne boje te modeli inspirirani sedamdesetima. Uz velike trendove, jesenske kolekcije istaknule su i nekoliko mini trendova koji dolaze s jednako upečatljivim efektom.

Jedan od njih koji je svoje mjesto već pronašao u garderobama modnih trendseterica su predimenzionirane kragne.

Predimenzionirane kragne su neodoljivi jesenski trend

Jesenska garderoba nezamisliva je bez nekoliko modela svestranih haljina i košulja, a ove sezone naši omiljeni modeli izgledat će efektnije nego ikad zahvaljujući novom trendi detalju.

Predimenzionirane kragne jesenskim haljinama i košuljama dale su dodatnu dozu šarma te svaki, i najjednostavniji model haljine ili košulje, pretvorile u efektni modni favorit. Trend predimenzioniranih kragni istaknuo se u kolekcijama modnih kuća Miu Miu i Gucci, a uskoro u svoje su ga kolekcije donijeli gotovo svi modni brendovi. Uz haljine i košulje, ova mini trend s maxi efektom ukrasio je i trendi pletivo i jesenske jakne, a pronaći će možete i kao zasebni modni dodatak koji možete dodati odjevnim komadima iz svog ormara.

Najbolji modeli s velikim kragnama

H&M
Mango
& Other Stories
Topshop
Topshop
Zara
Mango
H&M
Topshop
Zara
& Other Stories
Rixo
Topshop
Zara
Ganni
& Other Stories
H&M
H&M
& Other Stories
H&M
& Other Stories
& Other Stories
MiuMiu
H&M
Topshop
& Other Stories
Topshop
Topshop
Topshop
& Other Stories

Foto: Instagram, & Other Stories, H&M, Mango, Net-e-porter, Topshop, Zara

Učitati još
Zatvori